Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 sep 2010 - Anul XV, nr. 212 (4503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De astăzi

Traficul rutier prin centrul Sucevei, deviat de lucrările de pe Ana Ipătescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Principala arteră de circulaţie a municipiului Suceava va rămâne deschisă de astăzi pe un singur sens de mers şi doar cu o singură bandă de trafic, odată cu începerea lucrărilor de refacere a reţelelor de canalizare prin programul ISPA.

Lucrarea, programată iniţial să înceapă de luni, a fost devansată cu câteva zile, în ideea de a fi finalizată cât mai devreme, mai ales că de săptămâna viitoare elevii încep şcoala şi aglomeraţia din trafic va creşte.

Bulevardul Ana Ipătescu va fi blocat pe trei benzi de circulaţie, începând de astăzi, de la ora 14.00, din zona blocului turn Union, pe o distanţă de 15- 20 de metri, pe care se va lucra la o adâncime de şase metri, la refacerea conductelor de canalizare prăbuşite, precum şi la amenajarea a două cămine noi.

Deşi s-a crezut că lucrarea ar putea fi făcută închizând doar două benzi de circulaţie de pe strada Ana Ipătescu, în urma analizării situaţiei, s-a constatat că doar şanţurile care vor fi săpate ocupă două benzi, în vreme ce o altă bandă va fi ocupată de utilajele necesare executării lucrării.

“Pe bulevardul Ana Ipătescu va rămâne un singur sens de circulaţie, din oraş spre Burdujeni, dar şi pe acesta se va circula doar pe o bandă, pe porţiunea unde se lucrează. În rest, tot traficul rutier care vine din Burdujeni va fi deviat pe străzile Petru Rareş şi Nicolae Bălcescu. Am programat mai devreme această lucrare complicată pentru că săptămâna viitoare ne aşteptăm la un trafic mai aglomerat, iar acum, cei de la Pfeiffer pot lucra inclusiv sâmbătă şi duminică. Dacă totul merge bine, lucrarea ar putea fi gata marţi sau miercuri”, a declarat viceprimarul municipiului Suceava Viorel Seredenciuc.

 

Sens unic de circulaţie pe strada Mihai Viteazu

Închiderea celor trei benzi de circulaţie de pe bulevardul principal va afecta şi transportul în comun din municipiul Suceava. Dacă pe sensul de circulaţie spre Burdujeni autobuzele vor avea acelaşi traseu, mergând prin zona îngustată la o singură bandă, traseul de urcare spre Policlinică va fi deviat pe strada Nicolae Bălcescu, apoi pe strada Ştefan cel Mare, prin faţa Casei de Cultură, cu un viraj la stânga pe strada Mitropoliei, prin faţa Bibliotecii "I.G.Sbierea", pentru a reveni astfel la artera principală şi a ajunge la staţia Bancă.

Pentru toate celelalte mijloace de transport care vin dinspre Burdujeni, traseul va fi deviat pe strada Petru Rareş, prin faţa Pieţei Mari, apoi pe strada Vasile Alecsandri, spre sensul giratoriu de la Modern.

Pe perioada lucrărilor de pe strada Ana Ipătescu, strada Mihai Viteazu va deveni cu sens unic, de la sensul giratoriu înspre Policlinică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier prin centrul Sucevei, deviat de lucrările de pe Ana Ipătescu.
 Vizualizări articol: 873 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Traficul rutier prin centrul Sucevei, deviat de lucrările de pe Ana Ipătescu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei