Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2010 - Anul XV, nr. 201 (4492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Flutur: Bucovina este o „Grădină a Carpaţilor” în miniatură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că zona Bucovinei este o „Grădină a Carpaţilor” în miniatură. Flutur a făcut referire la brandul de ţară promovat de Ministerul Dezvoltării şi Turismului, „Explore The Carpathian Garden” (Exploraţi Grădina Carpaţilor”). Şeful administraţiei judeţene consideră că zona Bucovinei are toate caracteristicile pentru a fi considerată o grădină a Carpaţilor la dimensiuni mai mici.

„Dincolo de criticile răutăcioase ale unora care vroiau să-l aducă pe Dracula ca brand, eu cred că grădina din Carpaţi, cum este brandul de ţară al României, o putem găsi în miniatură în Bucovina”, a spus Gheorghe Flutur. El a declarat că în primul rând Bucovina înseamnă natură, cu parcuri naturale, Codrii Seculari de la Slătioara şi rezervaţii ştiinţifice de interes mondial. El a mai adăugat că Bucovina înseamnă autenticitate, fiind o zonă în care populaţia şi-a păstrat tradiţiile şi obiceiurile, reprezentând în acelaşi timp şi un model multicultural şi multietnic. Tot aici, spune Flutur, turiştii pot găsi produse naturale de calitate.

„Şi cel mai important lucru, aici avem istoria şi trecutul acestui neam. Plus că aici ortodoxia este la ea acasă, cu cele opt coloane, mănăstirile incluse în patrimoniul UNESCO. Acestea, dar şi alte elemente fac din Bucovina o grădină a Carpaţilor în miniatură şi eu cred că merită pe deplin această definiţie”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Bucovina este o „Grădină a Carpaţilor” în miniatură.
 Vizualizări articol: 728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur: Bucovina este o „Grădină a Carpaţilor” în miniatură5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa e! trimis de
(27 aug 2010, 11:35:39
pacat ca-i locuita!
2.   In completare trimis de
(27 aug 2010, 12:59:09
Este o gradina plina de peturi si mizerie, fara drumuri practicabile, cu orase de toata jena, unde s-au pastrat traditiile, mai ales cele cu privire la constructia de porti taranesti la intrarea in birouri si-n judet, cu modelul multicultural tocmai restructurat si modelul multietnic la Patrauti, cand vine Basescu in tiganie unde nu munceste nimeni si stiu ca alocatia o dau cei de la putere, o gradina plina de produse naturale din Turcia si China care le pot gasii turistii dar pacat ca nu calca pe aici. De asemenea aceasta Bucovina este condusa de minti luminate, marea lor majoritate pupincuristi din Botosani si au cariere fulminante pana in varf, si nu in ultimul rand promovata de Elena Udrea, aceasta adevarata imagine a Romaniei, ce o poti regasii doar in cartierul rosu din Amsterdam.
3.   Devine sufocanta propaganda lor. trimis de
(27 aug 2010, 14:47:53
Oameni buni din jurul actualului presedinte al CJ Suceava, spuneti-i ca este din ce in ce mai sufocanta si mai greu suportabila propaganda sa! Dupa ce, in legatura cu acele celebre reduceri de salarii si pensii, transmitea - de la Bucuresti - cetatenilor din judetul sau ca este intrutotul de acord cu acele masuri antinationale fara sa-i pese de conjudetenii sai, dupa ce-a facut acea stupida si sinistra gluma cu asfaltul ce-l va arata mamei sale, din pensia ei, dupa ce pe toti cei nemultumiti de scaderea standardului lor de viata ii considera PSD-isti=Dusmani ai Poporului, mai apare cu o perla in apararea acelei schimonoseli a artei, denumita pompos NOUL SI FORMIDABILUL BRAND AL ROMANIEI! Spuneti-i sa lase d.r.a.c.u.l.u.i aceasta atitudine de slugoi al unuia si-al uneia de la Bucuresti si sa aiba demnitatea ce-o au dintotdeauna oamenii acestor locuri. Cu ai lui conjudeteni e dictator si cu aia... Vorba cuiva: frumoasa-i Bucovina, pacat ca-i manjita mereu de politicianismul asta gretos.
4.   Nu maculati! trimis de
(27 aug 2010, 15:09:47
Impreuna cu niste prieteni din tara am petrecut recent un sfarsit de saptamana atat de frumos, de linistit, de continua mirare in fata Bucovinei uluitoare ca intr-o feerie elvetiana. Manastirile, Cacica, acel bazin cu apa sarata sau acea piscina acoperita a parohiei romano-catolice (stiati de ea?), o masa cu pastravi la un popas de la Varful Dealului si formidabila animatie din complexul Arinis din Gura Humorului, totul inducea o atmosfera de incantare, de tihna si liniste sufleteasca pana ce oaspetii au deschis televizorul sau internetul la stirile politice! Martor la acea socanta trezire la realitate a oaspetilor, ii implor pe toti oamenii politici si administratorii locali ai puterii: Nu dezbinati si mai mult decat este aceasta comunitate din judetul nostru ci incercati s-o uniti, nu faceti din rafuiala scopul vietii Voastre, NU MACULATI BUCOVINA CU POLITICIANISMUL ASTA INSUPORTABIL. Nu incercati sa rescrieti istoria, ea este scrisa, cu bune si cu rele, si va va judeca EA!!!
5.   Blabla trimis de
(27 aug 2010, 17:54:53
Carnat asta de Flutur are mare dreptate, pacat ca pe noi de doare la vreo 5 Km in fata p**ii de aceasta zona. Noi, bucovinenii preferam mallurile si gratarele cu mici si bere unde putem sa aruncam gunoaiele unde avem noi chef, ca deh!, noi avem prea mult talent si jmekerie ca sa pastram curatenia.
Natie de imbecili...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei