Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 aug 2010 - Anul XV, nr. 201 (4492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acuzaţii grave

Răfuială interlopă, cu şicane în trafic şi accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident rutier petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în urma căruia un autoturism BMW seria X6 a ieşit şifonat, iar şoferul acestuia a ajuns la spital, pare să ascundă aspecte cu mult mai grave, fiind doar o continuare a unei răfuieli care s-a lăsat deja cu vărsare de sânge.

Ştefan Cătălin Turtureanu, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Adâncata, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava după ce a intrat în coliziune cu o maşină de teren aparţinând familiei lui Cristi Amărculesei, cel care, în luna mai a anului trecut, a fost reclamat la poliţie de primul pentru că l-ar fi înjunghiat.

 

Ce spune poliţia

Poliţia, în ancheta preliminară, nu aminteşte de altceva decât de un accident rutier. Într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava se precizează că în noaptea respectivă, la zece minute după miezul nopţii, Turtureanu, aflat la volanul maşinii BMW, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers şi a izbit în spate autoturismul jeep, condus de Aspazia Amărculesei, nevasta lui Cristi Amărculesei. Tânărul de 29 de ani a ajuns la spital cu leziuni care necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale, poliţia mai precizând că Turtureanu nu are permis de conducere emis în România şi se verifică acum dacă îl are pe cel italian, aşa cum susţine. Atât şi nimic mai mult în această fază a anchetei. Totuşi  evenimentul rutier pune evidente semne de întrebare, având în vedere că cele două sunt în litigiu ce pleacă de la scandalul de anul trecut, când Ştefan Cătălin Turtureanu a ajuns la spital cu plăgi înjunghiate şi acum se judecă cu Amărculesei, care, susţine primul, l-ar fi înjunghiat.   

Surse judiciare ne-au mărturisit că la mijloc nu este vorba doar de un întâmplător accident rutier, însă cercetările sunt încă la început.  

 

Din Spital, şoferul BMW-ului vorbeşte de intimidări mafiote şi ameninţări explicite cu moartea

Din Spitalul Judeţean Suceava, unde este internat, Ştefan Cătălin Turtureanu cere ajutor poliţiei şi spune că este victima lui Amărculesei.

El povesteşte că în noaptea de miercuri spre joi jeepul lui Amărculesei a intrat în curtea locuinţei sale, aproximativ 20 de metri, la intimidare, apoi şoferul a dat cu spatele şi a plecat.

„Am urcat în maşina mea şi am plecat după el. La un moment dat s-a oprit, am văzut că e maşina lui Amărculesei, iar eu am dat cu spatele pe o uliţă să întorc. Atunci a venit şi s-a izbit cu maşina de teren în mine. M-a izbit de zeci de ori, se vede clar din poze că maşina mea e grav avariată în faţă, nu e o simplă tamponare. În timp ce eu îmi căutam telefonul să sun la 112, el (n.r. -  Cristi Amărculesei) a coborât din maşină, a venit la geam şi mi-a zis că pe 6 octombrie, când e procesul în care e judecat pentru că m-a înjunghiat, dacă nu îmi ţin gura, mă omoară, îmi taie capul”, susţine tânărul de 29 de ani, care spune că până la sosirea poliţiei agresorul s-a retras din zonă şi a băgat-o pe soţia sa la înaintare.

„Cum e posibil ca poliţia să spună că eu m-am izbit în spatele maşinii lor şi asta a fost tot, când sunt atâţia martori care au văzut că m-a terorizat şi mie nici un anchetator nu mi-a luat o declaraţie”, se întreabă Turtureanu, care spune că pagubele produse maşinii sale în urma ciocnirii sunt enorme.

Poliţia a luat declaraţii de la mai multe persoane care au fost la faţa locului, verificând acum veridicitatea acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răfuială interlopă, cu şicane în trafic şi accident.
 Vizualizări articol: 8279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 7 voturi
Răfuială interlopă, cu şicane în trafic şi accident4.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hmm trimis de
(27 aug 2010, 11:17:00
ma intreb oare de unde are un parlit din Adancata bani de X6? E clar ca nu o sa aiba destui sa il si repare...si daca a platit impozit pe veniturile care i-au permis sa isi cumpere X6...da da..

in rest, doi neam-de-traista care se dau mai rotunzi decat trebuie ... astept stirea cu unul din ei care si-a luat un topor in cap de la celalat, si desigur, judecarea in stare de libertate a atacatorului datorita unui viciu de procedura sau a faptului ca nu reprezinta pericol public (toporul nu era prea ascutit)
2.   ... trimis de
(27 aug 2010, 12:13:28
Taranul asta nu cumva are nr de italia pe x6 si nu avea grila din fata de la masina? Daca da , e un mare idiot deoarece circula ca un "italian" cu plecare de la semafor de pe banda de demarcatie pt stanga desi el mergea innainte si am vazut ca intr-o zi il urmarea si politia cu girofar prin oras tot pt o ghidusie de asta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei