Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mar 2010 - Anul XV, nr. 74 (4365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”

Ore cu banderole albe la mâini, în semn de solidaritate cu greva profesorilor din Buzău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 140 de dascăli de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni vin zilnic la orele de curs cu banderole albe la mâini, în semn de solidaritate cu colegii lor din judeţul Buzău.

Liderul sindicaliştilor de la Colegiul „Mihai Băcescu”, Viorica Ioniţă, a declarat că „intenţia noastră, şi moral aşa ar fi fost, a fost să ne alăturăm protestelor colegilor din Buzău şi să facem grevă generală. Nu este firesc ca unii să sufere, iar alţii să culeagă foloasele. Suntem prea mici şi nu am putut intra singuri în grevă generală, aşa că am ales această formă de protest”. Dascălii le-au explicat elevilor motivul protestelor lor, iar profesoara Viorica Ioniţă a declarat că „este doar un semn simbolic de solidarizare. Protestul nostru nu afectează procesul educaţional al elevilor”.

Cadrele didactice de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” participă la toate mişcările de protest care urmează să se deruleze în scurt timp, respectiv greva generală de o zi de pe 22 aprilie, precum şi greva generală pe perioadă nedeterminată, programată pentru începutul lunii iunie.

Liderul de sindicat Viorica Ioniţă a declarat însă că membrii de sindicat din şcoală sunt nemulţumiţi de felul în care sunt reprezentaţi la nivel judeţean. „Respectăm calendarul protestelor, aşa cum a fost anunţat de către Sindicatul Judeţean <Spiru Haret>, însă considerăm că nu suntem consultaţi şi nu suntem întrebaţi dacă putem face grevă la o anumită dată sau avem alte opţiuni”, a mai spus Viorica Ioniţă. În semn de protest faţă de modul în care sunt reprezentaţi, sindicaliştii de la „Mihai Băcescu” refuză să plătească jumătate din cotizaţia pentru sindicat pentru luna martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ore cu banderole albe la mâini, în semn de solidaritate cu greva profesorilor din Buzău.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ore cu banderole albe la mâini, în semn de solidaritate cu greva profesorilor din Buzău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jos cernica trimis de
(30 mar 2010, 11:29:39
Asa este;nu suntem reprezentati asa cum trebuie nici la nivel national, dar mai degraba la nivel judetean.acest Cernica e un individ care traieste bine pe seama noastra si nu face nimic pentru noi, cei care platim cotizatii.la noi la scoala am hotarat sa ne schimbam sindicatul .
2.   Cernica tradatorul trimis de
(30 mar 2010, 19:01:39
Cernica nu face nimic pentru profesori dar totul pentru ISJ. Iar daca este pensionar sa ne lase si sa ii reprezinte pe pensionari care au alte foruri de conducere. Nu sunt alti lideri sa conduca sindicatul?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei