Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mar 2010 - Anul XV, nr. 74 (4365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Termica nu a realizat "craterul" din cartierul Obcini

Urmare a articolului publicat în ziarul dvs., Monitorul de Suceava, din data de 27.03.2010, cu titlul "Termica lasă cratere neacoperite în cartierul Obcini", în vederea informării corecte a opiniei publice, vă solicităm să faceţi corecturile cuvenite întrucât:

- în zona la care faceţi referire SC Termica SA Suceava nu are în exploatare reţele de termoficare şi deci nu a realizat "craterul" la care faceţi referire

- în această perioadă (23 – 26.03.2010) SC Termica SA Suceava a avut două intervenţii în zona cartierului Obcini pe reţele de transport (circuit primar), una pe racordul punctului termic Obcini 2, pe aleea de acces la punctul termic în vecinătatea Şcolii Generale nr. 9, în data de 24 spre 25.03.2010, şi una pe racord punct termic Obcini 4, în zona intersecţiei străzilor Victoriei cu Staţiunii (în faţa magazinului Ambianţa) în data de 25.03.2010. Prima intervenţie a fost finalizată la ora 04.00 din data de 25.03.2010 şi s-a procedat la refacerea terenului la stadiul iniţial (prin balastare), iar cea de a doua intervenţie s-a finalizat termomecanic la data de 25.03.2010, ora 22.00, şi a fost astupată la data de 26.03.2010, prin balastare. Deoarece conducta de transport prezintă un grad avansat de uzură, săpătura a fost astupată după efectuarea probelor la cald a reţelei (după 10 ore în dimineaţa zilei de 26.03.2010). În această situaţie vă comunicăm că societatea noastră nu avea la data de 27.03.2010 nici un "crater" nesemnalizat în zona cartierului Obcini, locaţia menţionată de dvs. în conţinutul articolului aflându-se la peste 300 m distanţă faţă de locul de intervenţie al SC Termica SA Suceava

- deoarece intervenţia la care faceţi referire nu aparţine SC Termica SA Suceava, aparţinând altei societăţi, vă solicităm să faceţi cuvenita corectură.

Vă comunicăm, de asemenea, că prin trecerea la un regim de furnizare tranzitoriu specific perioadelor de început şi de finalizare a programului de furnizare a încălzirii pentru sezonul rece, coroborat cu starea tehnică deficitară a racordului circuit primar al punctului termic Obcini 4, au început să apară frecvente avarii accidentale ce impun intervenţii de săpături cu utilaj greu, dar societatea noastră a acţionat de fiecare dată prin semnalizarea corespunzătoare a zonelor de lucru şi a astupat în cel mai scurt timp locurile afectate de săpături. Primăria Municipiului Suceava, cunoscând starea tehnică a acestor reţele, a inclus în programul de reabilitare termică şi zona punctului termic Obcini 4, pentru care există proiect de execuţie şi pentru care se va dispune în cel mai scurt timp asupra perioadei de intervenţie, în vederea creşterii siguranţei în exploatare, reducere a pierderilor şi a refacerii infrastructurii afectate de săpături.

Direcţia Termoficare,
Ing. Neculai Liviu FRUNZARU

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica nu a realizat "craterul" din cartierul Obcini.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Termica nu a realizat "craterul" din cartierul Obcini4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curtea vecinului trimis de
(30 mar 2010, 14:58:04
Pana va hotarati, voi, autoritatile lu' peste a cui e vina, noi contribuabiliii ne mai distram putin ocolind craterul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei