Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mar 2010 - Anul XV, nr. 51 (4342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trafic greoi

Lucrările din Suceava modifică mersul autobuzelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările care se derulează pe străzile din municipiul Suceava dau peste cap atât circulaţia rutieră, cât şi mersul autobuzelor. Ieri, din cauza închiderii parţiale a bulevardului Calea Unirii, cozile de maşini s-au întins până spre Billa, în zona Burdujeni, până la Mopan, spre Iţcani şi până aproape spre centru în sensul de mers spre cartierul Burdujeni.

Nu au fost singurele ambuteiaje care au sufocat traficul rutier. Pe bulevardul George Enescu, lucrările din zona staţiei de la Curcubeu au dus la gâtuirea traficului, maşinile fiind dirijate pe câte un singur sens de mers. Pentru a nu bloca şi mai mult circulaţia autovehiculelor, reprezentanţii primăriei au decis să desfiinţeze temporar staţia de la Curcubeu. Aceasta a fost mutată în zona magazinului Plus, pe banda de refugiu care permite accesul pe strada Universităţii. Decizia este un pic bizară, având în vedere că următoarele staţii, cea de la Starmod şi de la Belvedere, sunt la mai puţin de 100 de metri. Lucrările din zona Curcubeu se estimează că vor fi terminate peste două zile, când traficul rutier va reveni la normal.

O altă modificare operată vizează autobuzele care coboară din cartierul Obcini. Ca urmare a închiderii bulevardului Corneliu Coposu, autobuzele vor vira dreapta la biserică, spre Metro, vor coborî apoi până la staţia Petrom şi apoi vor face stânga urmându-şi traseul normal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările din Suceava modifică mersul autobuzelor.
 Vizualizări articol: 2635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Lucrările din Suceava modifică mersul autobuzelor2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asediu trimis de
( 3 mar 2010, 16:48:03
Suceava sub asediul lucrarilor de reabilitare.
Ma bucur nespus de mult cand vad ca toate lucrarile incep in acelasi timp si se termina pe rand dupa multe chinuri.
Bravo domnilor.
2.   Lucrari?Haos? trimis de
( 3 mar 2010, 17:54:04
Poate e dragut cineva din primarie,eventual un semiprimar,ca pe marele om al urbei oricum nu indraznesc sa-l intreb,el fiind foarte ocupat cu satisfacerea promisiunii de a circula cat de cat in comuna noastra(se refera strict la persoana sa,banuiesc,cu Touaregul nu simte gropile ca noi muritorii de rand),cum poate un drac de statie pt transport in comun ca si cea de la mobila-G Enescu spre Catedrala Marasesti,sa blocheze circulatia complet pe intrare in asa zisul bd cu 4 benzi,care de fapt sunt 2,oprirea facandu-se exact pe singura banda viabila,o depasire in acea zona facandu-se direct peste linia continua ca in Romania de altfel?!!Cine ne obliga la incalcarea legii daca nu chiar reprezentantii ei??De altfel,soferasii de pe autobuze si maxi taxi opresc in banda chiar si acolo unde au alveola pentru oprire corecta,ce sa mai vorbim de cei care isi parcheaza masina in statiile pt transport in comun??
3.   Lucrarile din Suceava trimis de
( 3 mar 2010, 18:08:40
Acestea modifica viata noastra a tuturor de fapt,direct sau indirect.Spunea marele primar intr-un interviu ca ii sfatuieste pe suceveni sa aleaga rute alternative dinspre Burdujeni spre oras.Bun,e normal acest ins sau isi bate joc de noi?Pai absolut unica alternativa ar fi Gh Doja-prin Itcani,mai stie mnealui altele?ca elicoptere nu avem toti!Un traseu normal acum Bj Centru dureaza intre o jumatate de ora si o ora chiar.Consumul si uzura se tripleaza,gaurile isi faca datoria din plin si cotizeaza la prosperitatea service-urilor si magazinelor de piese auto,iar primarul ne rade in nas si ne da cu tifla.Intrebare strict pt mr Lungu:cate benzi are bd Genescu,si pe cate se circula in realitate?10 puncte daca raspunde corect,si ca premiu lista primarilor care isi ridica premiile de la DNA!Primul a fost cel de la Ramnicu Valcea,second cel de la Craiova.Doamne ajuta-ne pe noi pacatosii sa scapam de chinuri!Toate masinile distruse din cauza gropilor sunt trecute la impozite,dle Ropota??
4.   Asteptam... trimis de
( 3 mar 2010, 20:00:17
Alternativa la postul de primar...vrem de la oras...si cu scoala daca se poate...si cu bun simt...parol!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei