Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mar 2010 - Anul XV, nr. 51 (4342)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări poliţie

Copil de 9 ani, abuzat sexual de fratele mai mare şi un văr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia are în cercetare un nou caz de abuz sexual în familie, de această dată fiind vorba de un copil în vârstă de 9 ani care ar fi fost siluit de fratele mai mare şi un văr, ambii în vârstă de 17 ani. Grozăvia a fost reclamată de un tânăr care este şi el văr cu cei doi fraţi, conform declaraţiei victimei abuzurile petrecându-se de mai multă vreme, sub ameninţarea cu violenţa fizică.

Reclamaţia de viol a fost depusă luni seară, de membrii familiei copilului, din satul Giuleşti, comuna Boroaia.

Tânărul care este martor în acest caz susţine că, intrând întâmplător în casa unde stă copilul, l-a găsit în pat cu fratele mai mare şi un alt văr, ambii în vârstă de 17 ani. Martorul le-a povestit oamenilor legii cum i-a găsit pe cei trei dezbrăcaţi, iar cei doi minori mai mari trăgeau de micuţul de nouă ani. Ulterior, în urma audierilor, copilul a povestit că a fost agresat sexual în mai multe rânduri de cei doi, de fiecare dată fiind ameninţat cu repercusiuni dacă va spune ceva. Luaţi şi ei la întrebări, părinţii au declarat că habar nu aveau de aşa ceva, iar cei doi fraţi se comportau cât se poate de normal.

 

Medicul legist nu a găsit urmele unui contact sexual

Un prim pas important în lămurirea anchetei a fost făcut ieri, când copilul, elev în clasa a II-a, a fost adus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală. Concluzia medicului legist a fost că acesta nu prezintă urmele unui act sexual, fiind cert că cel puţin cu o seară înainte, când s-a petrecut scena surprinsă de martor, copilul nu a fost violat. Totuşi, anchetatorii spun că asta nu înseamnă că faptele nu se confirmă, fiind posibil ca suspecţii să-l fi abuzat sexual pe copil fără contact anal, ceea ce nu îi face mai puţin vinovaţi.

Cazul va ajunge pe masa unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, competent să soluţioneze dosarele penale privind astfel de abuzuri sexuale.

Întrucât autorii au trecut de vârsta de 16 ani, având răspundere penală, după soluţionarea dosarului, ei pot primi o condamnare şi ajunge într-un centru de detenţie pentru minori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de 9 ani, abuzat sexual de fratele mai mare şi un văr.
 Vizualizări articol: 2618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 6 voturi
Copil de 9 ani, abuzat sexual de fratele mai mare şi un văr2.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei