Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 feb 2010 - Anul XV, nr. 41 (4332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţeapă

Reclamaţie de furt la poliţie, după un schimb de telefoane în stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a sesizat la poliţie faptul că telefonul mobil i-a fost furat, ulterior, din cercetările oamenilor legii, rezultând că acesta făcuse un schimb de telefoane şi nu a fost mulţumit de târg. Miercuri, la ora 12.00, Constantin Ş., în vârstă de 19 ani, din comuna Crucea, a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că, în timp ce se afla pe strada Luceafărului din municipiul Vatra Dornei, persoane necunoscute i-au furat din buzunar telefonul mobil.

Oamenii legii de la poliţia din localitate, care au demarat imediat cercetări, aveau însă să afle că lucrurile nu stau chiar aşa, fapt recunoscut în cele din urmă şi de reclamant. Din cercetări rezultă că tânărul de 19 ani a fost acostat pe stradă de un individ din Galaţi (identificat în persoana lui Costel B., în vârstă de 25 de ani) care i-a arătat un telefon şi i-a spus că i-l poate da la un preţ foarte bun.

După negocieri, cei doi au ajuns la o înţelegere, în schimbul telefonului oferit de gălăţean tânărul din Crucea oferind 50 de lei şi două telefoane pe care le avea asupra sa.  La scurt timp după încheierea târgului, cel din urmă a scos telefonul primit din husă şi a constatat că nu este un model dotat cu touch screen, aşa cum, susţine el, era cel pentru care negociase, astfel că a apelat la 112, unde a anunţat furtul.

Identificat de poliţişti, bărbatul din Galaţi, cunoscut drept comerciant de telefoane, a recunoscut schimbul făcut. Poliţia continuă cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-au petrecut lucrurile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reclamaţie de furt la poliţie, după un schimb de telefoane în stradă .
 Vizualizări articol: 652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reclamaţie de furt la poliţie, după un schimb de telefoane în stradă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei