Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 ian 2010 - Anul XV, nr. 24 (4315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Lucrările ISPA din Suceava, reluate de săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După mai bine de două săptămâni de sistare totală a lucrărilor ISPA în Suceava, din cauza frigului, firmele care se ocupă de modernizarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare vor veni la lucru, dar nu chiar din primele zile ale săptămânii viitoare.
Astfel, echipele firmei Pfeiffer, care se ocupă de partea de canalizare, sunt aşteptate să revină în Suceava din data de 5 februarie, în vreme ce conducerea firmei TMUCB, care răspunde de lucrare pe partea de apă potabilă, a anunţat deja că mai devreme de 8 februarie nu se vor apuca de treabă.
Ambele firme au spus că, după temperaturile extreme, de aproape -30 de grade Celsius, înregistrate în municipiul Suceava, pământul este încă îngheţat, ceea ce reprezintă o piedică reală pentru lucrările de săpături pe care le au de executat.
În urma unei şedinţe la sediul ACET Suceava, la care au participat viceprimarul Viorel Seredenciuc, precum şi conducerea TMUCB Bucureşti, s-a luat decizia ca echipele firmei să înceapă primele lucrări în data de 8 februarie, iar timp de două săptămâni, să tragă tare pentru a finaliza lucrările rămase încă de anul trecut.
Astfel, muncitorii TMUCB vor avea de făcut racordurile pe apă potabilă pe străzile Dragoş Vodă, Republicii, Vasile Bumbac, Sublocotenent Ienceanu, Nucului, Ştefăniţă Vodă, Luca Arbore, Armenească, Saturn, Venus, 6 Noiembrie, Mihai Eminescu şi Arcaşilor.
“Nu le vom permite deschiderea de noi fronturi de lucru până când nu finalizează aceste străzi. Poate că acum nu ne permite vremea să le şi reparăm, dar în primăvară sigur vor fi luate măsuri pentru a le reface”, a adăugat viceprimarul Viorel Seredenciuc.
Cele două firme mai au la dispoziţie cinci luni pentru a executa lucrările ISPA prinse în proiect, pentru ca apoi, până la 31 decembrie 2010, să fie făcute verificările şi reparaţiile necesare, astfel încât reţeaua să funcţioneze fără probleme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările ISPA din Suceava, reluate de săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările ISPA din Suceava, reluate de săptămâna viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei