Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 ian 2010 - Anul XV, nr. 24 (4315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Surpriza pârtiei de schi

Consiliul Judeţean Suceava o sculptează în gheaţă pe Elena Udrea, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câţiva meşteri populari suceveni au fost contactaţi de Dragoş Juravle, director în Consiliul Judeţean Suceava, şi de Vasile Ursachi, directorul interimar al Centrului Cultural Bucovina, instituţie subordonată Consiliului Judeţean, şi li s-a solicitat să sculpteze în gheaţă, până vinerea viitoare, “figuri de oameni cunoscuţi”, la dimensiuni mari. Busturile sau statuile de gheaţă ar trebui să fie amplasate la baza noii pârtii de schi de la Gura Humorului, care va fi inaugurată vinerea viitoare de ministrul Turismului şi Dezvoltării, Elena Udrea.
Directorul Dragoş Juravle ne-a declarat, ieri, că meşterii populari nu au fost foarte receptivi la proiectul său, motivând că timpul alocat este prea scurt şi nu au când să-şi procure uneltele necesare. “N-au refuzat, practic, dar au spus că nu au decât drujbe şi am lăsat la latitudinea lor să facă totuşi ceva, nişte figurine. Ne-am gândit prea târziu, abia săptămâna trecută ne-a venit ideea. Gheaţa o avem, o aducem de la Ipoteşti, de unde aducem şi pentru crucile de Bobotează”, a spus Juravle.
Întrebat ale cui figuri vor fi sculptate în gheaţă, directorul CJ a răspuns că “ale unor oameni cunoscuţi”, printre aceştia Ştefan cel Mare şi Elena Udrea. În opinia lui Dragoş Juravle, pentru Udrea va fi o surpriză plăcută şi binemeritată. „Chiar astăzi le spun meşterilor să o sculpteze pe Elena Udrea. Efortul pe care îl face doamna Udrea pentru Bucovina este binevenit, şi de Paşte ne-a făcut foarte multă publicitate, chiar dacă unii au criticat-o că a purtat trăistuţă la colanţi”, a apreciat directorul CJ.
El nu a precizat dacă Elena Udrea va avea la Gura Humorului o statuie ecvestră din gheaţă sau doar un bust şi nici cu ce sumă va fi plătită prestaţia meşterilor populari.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean Suceava o sculptează în gheaţă pe Elena Udrea, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consiliul Judeţean Suceava o sculptează în gheaţă pe Elena Udrea, la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Penibil.... trimis de
(30 ian 2010, 23:51:26
Este extraordinar cat pot fi de jenanti si penibili in pupincurismul lor acesti trepadusi de la Suceava. Oare nu le e sila de ei insisi? Ar trebui sa-l sculpteze si pe X langa ea ca sa fie tabloul complet. Ceausescu s-a facut de ras cu activistii lui, astia ai PD-L intrec orice limita. Jenant!
2.   HA HA trimis de
(31 ian 2010, 12:46:08
Am trait s/o mai vad si pe asta. Dar oare va fi sculptata goala si cu toate detaliile...?

Stefan cel Mare alaturi de d. Udrea, penibil si jenant, tara arde si baba se piaptana.

Dupa ce d. Flutur a scris cu oi pe deal, acum o sculpteaza pe d. Udrea, ma intreb oare ce va mai urma? Sunteti de tot rasul, iar vor avea televiziunile sa faca misto de d Flutur
3.   Desteapta-te romine trimis de
(31 ian 2010, 14:35:17
Domnul director poate sa o sculpteze din salariul dumnealui si sa uite de perioada comunista; din banii publici ar putea face ceva mai de folos! Daca nu are alte idei mai bune ar fi bine sa caute un alt loc de munca.
4.   Sa traiti bine.... trimis de
( 1 feb 2010, 01:01:45
a apus epoca de aur.

vine glaciara?????

urmeaza poezii...tablouri...

ca nivelul de trai e mai scazut ca atunci.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei