Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 dec 2009 - Anul XIV, nr. 304 (4290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vreme nefavorabilă

Zborul spre Viena de ieri, anulat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Condiţiile meteorologice de ieri au făcut ca zborul spre Viena al firmei Blue Air să fie anulat. Deşi pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea exista o aeronavă a companiei Blue Air, aceasta nu a putut decola spre destinaţie din cauza unor defecţiuni tehnice. În aceste condiţii, a fost solicitat un alt avion de la Bucureşti, care nu a putut ateriza din cauza vremii nefavorabile. Aeronava a fost redirecţionată spre Iaşi, unde a şi aterizat. Cei 20 de pasageri care aveau bilete pentru cursa Suceava - Viena au fost anunţaţi că zborul a fost anulat, urmând să-şi recupereze banii ori să opteze pentru o altă dată de plecare, de comun acord cu reprezentanţii companiei aeriene.
Dumitru Sahlean, directorul Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea, a declarat că o altă aeronavă, aparţinând firmei Carpatair, a decolat ieri dimineaţă spre Timişoara şi speră ca traficul aerian să nu fie perturbat în zilele următoare din cauza condiţiilor meteo.
Aseară, la Salcea trebuia să aterizeze cursa Tarom care venea de la Bucureşti, iar astăzi dimineaţă este programat zborul Suceava - Roma.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zborul spre Viena de ieri, anulat.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Zborul spre Viena de ieri, anulat1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bun simt trimis de
(29 dec 2009, 12:43:54
Mai bine compania Blue Air ar face un curs de bune maniere si buna purtare cu fetele de la cheching. D-ra Loredana ar trebiu tinuta vreo 7 ani ca sa-i recupereze pe cei de acasa care ii lipseste cu desavarsire. Cealalta e "beton" si aia......

2.   Vechile probleme dintre SALCEA si BLUEAIR! trimis de
(29 dec 2009, 15:34:02


Bine, bine, zborul spre Viena de ieri, am inteles ca s-a anulat...dar p�n-c�nd? Aeroportul asta de la Salcea este prncipala vina,... numai necazuri, cind nu te astepti; dar si compania BlueAir si apartele BlueAir-ului parca abia asteapta sa stea,.... asteptind caldurica.

Domnule director, cautati oameni competenti si companii serioase care-si respecta calatorii, ca deh... raminem mai prejos fata de Iasi ,Bacau, etc....??!!
3.   Doamna loredana palamida freaca menta ... trimis de
(29 dec 2009, 15:41:56
...in cascarabeta aia din int. aeroportului macar de-ar avea sexapeal dar de unde ca sa nu mai spun ca-i pur si simplu nevinovata,cine a angajat-o acolo ori a dat proba ORAL sau la pat ca alte criterii de estimare nu vad la domnsoara.Compania ar trebui sa se autosesizeze ori altcineva in masura egal ca-i flutur sau alt politichian ca sint fete si la noi care sa ar putea fi in locul acela si altfel ar fi atmosfera oricarui ce ar ateriza in suceava si intimpinat cu un zimbet si un welcome de o fata sa zicem blonda si ochi albastri ca neam de tzigan nu sintem si ca avem nu numai tuciurii si popi cu barbi in zona.
4.   Bliuair trimis de
(30 dec 2009, 10:03:26
GIGELE, fata aia pirpirie e sora unuia pirpiriu de la sri de la aeroport asa ca ai grijalaughing Si degeaba ai vrea sa o educe cineva ca ea e prosta taranca. LAATU, ai pretentii cam mari. Vina nu e a directorului ci a lui Flutur ca a angajat director un taximetrist la negru de pe colt la maraton ca asa se vorbeste.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei