Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 dec 2009 - Anul XIV, nr. 304 (4290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Nervi la volan

Crăciun plin de gropi pe şosele, pentru şoferii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele de sărbătoare prilejuite de Crăciun le-au adus o mulţime de surprize neplăcute şoferilor care au circulat prin municipiul Suceava, gropi imense fiind lăsate în carosabil de muncitorii care au lucrat în ultimele luni în oraş.
După cum evoluează situaţia, mai mult ca sigur lucrurile nu se vor îmbunătăţi în următoarele zile, iar trecerea dintre ani ne va prinde cu aceleaşi cratere care ne distrug maşinile.

 

Dezastrul a ajuns la o cotă alarmantă în preajma Crăciunului, după ce zăpada topită şi ploaia căzută ulterior au spălat nisipul cu care gropile au fost acoperite de muncitorii care au efectuat lucrări în oraş.
În zona Sălii Sporturilor din municipiul Suceava, la ieşirea de pe Calea Unirii, dinspre Burdujeni, spre strada Traian Vuia, o groapă cu imensă, rămasă după lucrările efectuate în zonă de TMUCB SA, a făcut zile negre şoferilor în zilele de Crăciun. Urmele care se puteau vedea sâmbătă în groapă arătau că numeroşi şoferi nu au mai reuşit să o ocolească, condiţii în care ne putem gândi la ce e mai rău în privinţa vehiculelor care au trecut prin ea.
Abia duminică, după numeroasele sesizări ale şoferilor, imensa groapă a fost în sfârşit semnalizată.

 

Probleme în numeroase zone ale Sucevei

Cu adevărat ruşinoasă este şi situaţia din zona centrală a municipiului Suceava, de la intrarea pe strada Nicolaie Bălcescu. Aici, drumul arată ca după un lung bombardament, şoferii fiind nevoiţi să îşi dea prioritate unuia altuia şi să se strecoare cu mare greutate pe peticele de asfalt care mai sunt cât de cât practicabile. În zonă a lucrat firma germană Pfeiffer, muncitorii abandonând lucrările înainte de a le finaliza.
Din păcate, exemplele pot continua, cu menţiunea că cele prezentate sunt doar câteva dintre drumurile capcană pe care şoferii ni le-au semnalat.
Un asfalt plin de gropi este pe strada Zamcei, aici şoferii fiind pur şi simplu în imposibilitatea de a evita şanţurile care se întind pe tot carosabilul. O groapă foarte periculoasă este şi pe strada Republicii, din spatele magazinului Bucovina, în lipsa semnalizării, ieri, aceasta fiind acoperită cu o creangă.
În condiţiile în care firmele care au lucrat în municipiul Suceava şi-au făcut bagajele încă de pe 22 decembrie, misiunea de a cârpi aceste gropi revine angajaţilor de la Direcţia Domeniului Public de pe lângă Primăria municipiului Suceava.
Ne putem gândi deja cu groază la cum se va circula în următoarea perioadă prin Suceava, mai ales că şoselele se vor degrada şi mai mult din cauza căderii zăpezilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crăciun plin de gropi pe şosele, pentru şoferii suceveni.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Crăciun plin de gropi pe şosele, pentru şoferii suceveni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(29 dec 2009, 11:40:21
Fapte, nu vorbe - exact ca in campania electorala.

Realitatea... o vedem (de fapt o ocolim) in gropile de pe carosabil.

1.1  RE: ... trimis de
(29 dec 2009, 11:44:11
Apropos... ii urez primarului o cariera politica exact cum sunt strazile noastre, in special cea de la iesirea din Burdujeni inspre Adancata.
2.   E mai cald ca anii trecuti? trimis de
(29 dec 2009, 14:53:38
sunt caloriferele mai calde? sau apa calda de la robinet?

daca da nu aveti ce comenta de gropi decat ca s-au lungit aiurea cei care au reabilitat instalatia sanitara de prin suceava..... pacat, pana la primavara dam in gropi ....
3.   E pentru voi, cetateni! trimis de
(29 dec 2009, 23:46:39
Pentru a nu va plictisi la volan, administratia a hotarat sa va ofere acest minunat traseu cu obstacole si capcane care va testeaza agilitatea si reflexele la volan. Acum fiecare drum prin Suceava este o aventura! Ce mai astepti? Porneste chiar acum! (muzica de reclama...tanananaa). Mistoo!
4.   Sa traiti bine trimis de
(30 dec 2009, 10:55:32
Partea proasta este ca din cauza celor care au votat bine avem acest primar de rahat care este mai interesat de buzunarul lui decat de faptul ca este edilul - administratorul unui oras.

Va pot garanta ca alt oras mai murdar, mai plin de gropi, si cu primar indolent nu exista in tara.

Dar reprezinta prostimea si a facut ceva pentru oras, un mare rahat prin care mergem cu totii.

Felicitari primarului si din partea mea , pentru ca este sezonul, 10 frigidere cu carne!

in rest numai de bine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei