Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2009 - Anul XIV, nr. 303 (4289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Examen picat

Cei trei pretendenţi la şefia Poliţiei de Frontieră Suceava, declaraţi „respins”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Funcţia de şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Suceava va rămâne în continuare vacantă, după ce la concursul din 23 decembrie a.c. nici unul dintre cei trei candidaţi nu a fost declarat „admis”.
Nici actualul prim-adjunct al şefului IJPF Suceava, subcomisarul Constantin Mihai Prelipcean, nici fostul şef al Poliţiei de Frontieră Botoşani, comisarul şef Constantin Cârcu, şi nici adjunctul Poliţiei Rădăuţi, comisarul şef Constantin Alistar, nu au reuşit să ia cel puţin nota 7, nota minimă necesară pentru a fi declarat „admis”.
Concursul a avut loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi a constat în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu pe subiecte profesionale.
Cei trei vor participa, cel mai probabil, şi la următorul concurs pentru fotoliul de inspector şef la poliţia de frontieră din judeţul Suceava.
„Se va organiza un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al IJPF Suceava, însă nu s-a stabilit o dată exactă”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Fabian Bădilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei trei pretendenţi la şefia Poliţiei de Frontieră Suceava, declaraţi „respins”.
 Vizualizări articol: 3263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 6 voturi
Cei trei pretendenţi la şefia Poliţiei de Frontieră Suceava, declaraţi „respins”1.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hmm trimis de
(28 dec 2009, 11:58:50
respinsi toti 3 ? .... ciudat ..... sper ca aici nu se asteapta ca ala care intra sa dea bani ..... e criza nu au de undelaughing ...... poate daca ar plati in rate....smug
2.   Au bani trimis de
(28 dec 2009, 12:13:42
Eu cred ca ie prosti
3.   Examene dificile trimis de
(28 dec 2009, 13:35:16
Mai stim noi o institutie la sefia careia a candidat o singura persoana la a iesit..pe ultimul loc. Revenind in prezent, la cat de mare e potul pus in joc, se poate sa se mai dea lupte seculare pana la desemnarea unui "infrangator".
4.   Schengen trimis de
(28 dec 2009, 19:45:48
kum sa nu ia nici macar sapte?!!!!ii intelegem pe cel de la politie si pe cel de la botosiba,dar ni se pare cel putin jenant ca cel ce este la conducerea ijpf suceava in prezent(un baiat simpatic de altfel) sa iasa pe usa din dos.ce curaj mai are sa le ceara pregatire de nota zece la subordonati.?si te-ntrebi de ce merge treaba prost la pfr radauti?!!si cand te mai gandesti ca dom"misu a mai fost si o tara de director!!!

R U S I N I C A!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei