Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2009 - Anul XIV, nr. 303 (4289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Circulaţie rutieră îngreunată în judeţul Suceava în urma ninsorilor

Circulaţia rutieră în judeţul Suceava se desfăşoară îngreunat, duminică după-amiază, în urma ninsorilor care au început să cadă în judeţ, pe toate traseele de drumuri naţionale şi pe drumurile judeţene intervenind echipajele de deszăpezire cu materiale antiderapante.
Prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a declarat că, în urma ninsorilor căzute, stratul de zăpadă nou depus este de doi-trei centimetri, iar pentru prevenirea alunecuşului echipaje de deszăpezire acţionează în special cu materiale antiderapante.
El a atenţionat şoferii să circule cu prudenţă şi să aibă autovehiculele echipate cu cauciucuri de iarnă.
Prefectul a mai spus că nu au fost înregistrate blocaje.
"Se circulă pe toate drumurile din judeţ", a mai spus Sorin Popescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţie rutieră îngreunată în judeţul Suceava în urma ninsorilor.
 Vizualizări articol: 1655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Circulaţie rutieră îngreunată în judeţul Suceava în urma ninsorilor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Apropo de circulatie trimis de
(28 dec 2009, 12:16:24
L-as intreba pe dnu Lungu,marele conducator sef al Sucevei,daca ii place cum arata Suceava din punct de vedere stradal,al carosabilului??!!Nu sunt absurd,nu el repara strazile,dar firmele care ar fi trebuit sa faca asta,dupa ce au inlocuit tevile,si-au batut joc total de noi!In ziua de Craciun,spre ex.,str Zamcei era o pista de distrus masini 100%,toate traversarile facute fiind descoperite si cu gauri de 20,30,cm fara exagerare.Si-au distrus masinile multi oameni care de altfel platesc taxe si impozite pt a fi aparati de astfel de distrugeri/Intre Bancpost si Posta Mare a fost o groapa,acoperita cu balastru sau beton chiar in ziua de ajun,nesemnalizata in nici un fel,si acoperita de zapada inmuiata,am trecut pe acolo,m-am scufundat efectiv cu fata,am distrus scutul masinii,capacele la roti s-au distrus,si alte ,,beneficii minore'care ma vor costa milioane bune.Pentru ce ar trebui sa platesc impozite,dnule Primar????N Balcescu e o alta ,,monstra'(u) de strada redata circulatiei!!
1.1  RE: Apropo de circulatie trimis de
(28 dec 2009, 12:40:08
Cum s-a dezghetat putin (atat afara cat si traficul sufocat de italieni, britanici si botosaneni flamanzi), cum au aparut sute de gropi si gropite in asfaltul turnat in ultimele 6 luni. Cum dracu'? Isi permite primaria Suceava sa contracteze un constructor slab? Sau care foloseste materiale ieftine? Sfatul meu e sa iasa iar la asfaltat, ca nu e mai rau acum, la 2-3 grade, decat pe ploaie torentiala...
2.   Apropo de circulatie trimis de
(28 dec 2009, 12:28:52
As vrea sa propun onoratului ziar care ne gazduieste comentariile,sa introduca un gen de sondaj online,daca e posibil,unde sa fie chestionati cititorii ce parere au despre starea carosabilului din orasul nostru iubit,devenit sau readus la stadiul de comuna(mai mult sau mai putin primitiva)si in care sa acordam note eventual pe o scara de la unu la zece pentru calitatea strazilor.Pentru inceput,daca avem cca 250 de strazi in acest oras,cate credeti ca pot fi numite pe drept cuvant strazi??Nu-mi place sa arat doar partea negativa a lucrurilor,dar in acest domeniu,cu exceptia a maximum 5(CINCI) strazi,celelalte nu isi marita denumirea.Va intreb,daca ar trai prin absurd,Lapusneanu,sau Vlad Tepes,cum credeti ca i-ar rasplati pe cei care raspund de acest domeniu???Oricum,nimeni nu poate nega calitatea tepelor de Romania,excelam la acest capitol,si la propriu dar si la figurat!Sa ne traiti multi ani,domnule primar,poate mai vin ceva alegeri si mai asfaltam o strada doua.Sa trantiti bine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei