Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2009 - Anul XIV, nr. 303 (4289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În vacanţă, la rude

Înjunghiat pentru că a refuzat să-i dea o ţigară unui necunoscut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Bacău, venit să-şi petreacă Crăciunul la rudele sale din comuna suceveană Baia, a fost înjunghiat de un sătean, pe motiv că a refuzat să-i dea o ţigară.
Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică.
Victima, Andrei C., în vârstă de 21 de ani, se întorcea de la discotecă, împreună cu prietena sa, o adolescentă în vârstă de 17 ani, din Bucureşti, venită şi ea în vacanţă la Baia, la bunici, în momentul în care au fost acostaţi de un necunoscut. Acesta i-a cerut tânărului o ţigară, iar în momentul în care a fost refuzat a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în zona hemitoracică stângă.
Andrei C. a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava cu diagnosticul „plagă înjunghiată hemitorace stâng inferior”, fără să-i fi atins vreun organ intern şi fără să i se fi pus viaţa în pericol.
Poliţiştii au reuşit să-l identifice şi pe agresor, în persoana unui localnic din Baia, Tiberiu M., în vârstă de 19 ani.
„În cauză se efectuează cercetări cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înjunghiat pentru că a refuzat să-i dea o ţigară unui necunoscut.
 Vizualizări articol: 2276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înjunghiat pentru că a refuzat să-i dea o ţigară unui necunoscut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Site-u e da porc trimis de
(28 dec 2009, 12:02:21
nu se poate posta coment la unele articole
2.   Mda trimis de
(28 dec 2009, 12:04:50
se observa ca IQ-ul celor din zonele rurale e intr-o scadere alarmanta .....
2.1  RE: Mda trimis de
(28 dec 2009, 12:12:07
mai ales la generatia asta. Probabil partea vatamata a refuzat politicos sa ofere o tigare, iar celalalt avand cutit asupra lui (fiinca are dujmani), l-a invata o lectie de amabilitate.
2.2  RE: Mda trimis de
(28 dec 2009, 12:34:23
Si, in plus, cutitul e o arma pentru ofensiva, nu pentru aparare. Si, cand pleci de acasa avand in buzunar un cutit (un lant, o caramida, o bordura, o bata de baseball, etc) e clar ca esti pus pe fapte de pomina. La 19 ani nu-mi dadea prin cap sa injunghii lumea pe strada pentru o tigara. Dar am auzit si povesti mai ciudate decat asta...
3.   Idila rurala? trimis de
(28 dec 2009, 13:29:18
Poate junele de 19 ani e amorezat de diafana domnisoara si, gelos, a cautat un pretext de a "pedepsi" intrusul venit de la oras. Victorie, tinere agricultor! Ai infrant!
4.   ... trimis de
(28 dec 2009, 13:53:05
Gradul de cultura a ghertanului din Baia consta in cat de bine manevreaza cutitul. Probabil ca a "dat cu suriul" ca sa-si faca un nume in sat.

A ales un strain pentru ca daca ar fi gaurit pe unul din sat atunci s-ar fi trezit cu rudele acestuia pe cap. Asa va lua cativa ani cu suspendare (probabil ca e prima fapta) dar va intra in randul oamenilor "tari" din sat.

Mentalitate de gutzer.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei