Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2009 - Anul XIV, nr. 286 (4272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prevedere

Suceava, pregătită cu 76 de grupuri electrogene pentru o eventuală pană de curent în ziua alegerilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Desfăşurarea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale de duminică nu va fi afectată de o eventuală pană de curent. Potrivit Instituţiei Prefectului, la nivelul judeţului Suceava sunt disponibile 76 de grupuri electrogene care vor deservi secţiile de votare, astfel încât o eventuală pană de curent nu va lăsa secţiile de votare în întuneric.
Pentru Biroul Electoral Judeţean, alimentarea de bază cu energie electrică este asigurată din postul de transformare, iar în caz de avarie sunt asigurate două alimentări de rezervă prin posturi de transformare, precum şi o alimentare realizată cu energie electrică printr-un grup electrogen prin anclanşarea automată a rezervei.
Conform listelor electorale permanente, în judeţul Suceava sunt aşteptaţi la urne, duminică, 568.407 alegători, cifră actualizată cu modificările intervenite până la data de 1 noiembrie a.c..
Pentru procesul electoral sunt 658.332 de buletine de vot, din care 625.932 pentru secţiile de votare delimitate prin dispoziţia primarilor, respectiv 538 de secţii, şi 32.400 pentru cele 116 secţii speciale.

 

Localizarea secţiilor speciale din oraşele vechi

Municipiul Suceava are trei secţii speciale, iar toate celelalte localităţi din judeţ au câte una. Alegătorii care nu au domiciliul stabil în municipiul Suceava sau în principalele oraşe din judeţ au la dispoziţie următoarele secţii speciale: în municipiul Suceava -secţia 59/S la Universitatea Ştefan cel Mare, secţia 60/S, la gara Suceava Burdujeni, şi secţia 61/S, la gara Suceava Nord Iţcani. În municipiul Rădăuţi secţia specială este 111/S, la primărie, în municipiul Fălticeni secţia 95/S, la Biblioteca Municipală “Eugen Lovinescu”, în municipiul Câmpulung Moldovenesc secţia 76/S, de la Grădiniţa cu program prelungit Nr. 1 “Căsuţa Piticilor”, în municipiul Vatra Dornei secţia 126/S, la Casa de Cultura “Platon Pardău”- Clubul Pensionarilor, în oraşul Gura Humorului - secţia 166/S, la Complexul “Bucovina” din Gara CFR Gura Humorului, iar în oraşul Siret, secţia 194/S, la Muzeul de Istorie.
Pentru prevenirea turismului electoral, pe raza judeţului Suceava, poliţiştii şi inspectorii Autorităţii Rutiere Române (ARR) vor organiza 126 de filtre în trafic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, pregătită cu 76 de grupuri electrogene pentru o eventuală pană de curent în ziua alegerilor.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava, pregătită cu 76 de grupuri electrogene pentru o eventuală pană de curent în ziua alegerilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei