Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 aug 2009 - Anul XIV, nr. 202 (4188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Miercuri

Traficul pe DN 17, închis complet pentru două ore, la Păltinoasa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Drumul naţional 17 va fi închis complet traficului rutier în zona barierei de la Păltinoasa, miercuri noapte, timp de două ore. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, după o întâlnire la Palatul Administrativ cu primarii de pe DN 17, consultanţii, reprezentanţii Companiei de Drumuri Naţionale, constructori, firmele care se ocupă de expropriere şi poliţiei, că întreruperea este necesară pentru a se monta trecerea elastică a pasajului de cale ferată. Ora de la care vor fi instituite restricţiile de circulaţie va fi anunţată de administratorul drumului.
La întâlnirea de ieri pe tema DN 17, Flutur a solicitat poliţiei o analiză completă a cauzelor accidentelor rutiere, cu capitol separat accidentele grave din cauza căruţelor pe drumurile judeţene şi naţionale, iar Direcţiei Silvice şi primarilor le-a cerut ca vânzarea lemnelor pentru foc în perioada următoare să nu depăşească ora 16.00, pentru a evita prezenţa căruţelor cu lemne noaptea, pe şoselele judeţului. Tot cu referire la căruţe, până la scoaterea definitivă a acestora de pe carosabil, preşedintele Consiliului Judeţean a afirmat că intersecţiile drumurilor de căruţe cu drumurile naţionale, judeţene şi comunale trebuie să fie presemnalizate şi semnalizate, iar traversarea să se facă doar prin locuri prestabilite.

 

Proiecte proaste, făcute din birou

„Căruţaşii să ia calul de sub barbă când traversează drumul european prin locurile permise, la ieşirile la câmp”, a spus Gheorghe Flutur. Acesta a mai semnalat şi alte probleme pe DN 17, precum absenţa parapeţilor de protecţie pe porţiuni de drum destul de periculoase, diferenţa mare de nivel din intersecţia DN 17 cu DN 18, spre Ciocăneşti, blocarea accesului în curţi şi la firme în zona Vama şi Câmpulung Moldovenesc, întârzierile de execuţie, lipsa aderenţei la asfalt prin pasul Mestecăniş etc. şi a declarat, din nou, că a proiectul de modernizare şi reabilitare a acestui important drum naţional a fost prost făcut.
Din păcate, acelaşi lucru se poate spune şi despre şoseaua de centură a Sucevei, care la puţin timp de la începerea lucrărilor s-a blocat în conducta magistrală care aprovizionează cu apă potabilă Suceava, de la Berchişeşti. Dinspre Pătrăuţi, lucrările sunt blocate pentru că nu toţi cei care ar trebui expropriaţi au intrat în posesia titlurilor de proprietate. „Căutăm soluţii cu ACET, ca să nu afectăm conducta. Proiectarea a fost foarte subţire şi superficială”, a recunoscut Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul pe DN 17, închis complet pentru două ore, la Păltinoasa.
 Vizualizări articol: 1913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Traficul pe DN 17, închis complet pentru două ore, la Păltinoasa5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei