Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2009 - Anul XIV, nr. 196 (4182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Linişte

Jandarmii au „curăţat” Parcul Şipote de petrecăreţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mobilizarea patrulelor de jandarmi în Parcul Şipote din municipiul Suceava, dispusă la mijlocul lunii iunie a acestui an, pare să fi transformat zona într-o oază de linişte, după ce au tăiat multe amenzi în primele zile de patrulări oamenii legii mai aplicând ulterior foarte puţine sancţiuni contravenţionale.
Conform datelor pe care ni le-a oferit căpitanul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, de pe 16 iunie, când a fost prima zi în care s-au organizat misiuni de patrulare în parc, şi până în prezent s-au dat 23 de sancţiuni contravenţionale, în condiţiile în care la început, după numai doua doză zile şi jumătate, se aplicaseră nouă amenzi.
„Cei care foloseau parcul pentru a consuma alcool, ajungând uneori şi la scandaluri, au cam dispărut, patrulele de jandarmi prezente permanent în zonă descurajându-i în acest sens”, a explicat căpitanul Cornaci.
El a arătat că cele 23 de sancţiuni contravenţionale aplicate au vizat persoane care au provocat scandal, care au refuzat să se legitimeze, ori au fost prinse consumând alcool, de asemenea două amenzi fiind date pentru cerşetorie.
„Oamenii noştri vizează asigurarea normelor de siguranţă şi ordine publică în parc, cu punerea unui accent deosebit pe caracterul preventiv şi nu pe aplicarea de amenzi”, a mai spus purtătorul de cuvânt al jandarmilor, care a dat asigurări că Parcul Şipote nu este deloc un spaţiu periculos în municipiul Suceava.
Măsura patrulării permanente a jandarmilor în Parcul Şipote a fost luată după finalizarea unei ample acţiuni de ecologizare şi igienizare a parcului, la care au participat 200 de angajaţi ai Direcţiei Silvice Suceava.
Până pe 16 iunie, patrulele de jandarmi aveau în vedere perimetrul parcului doar în zilele în care în zona Cetăţii de Scaun erau organizate diferite evenimente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmii au „curăţat” Parcul Şipote de petrecăreţi.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Jandarmii au „curăţat” Parcul Şipote de petrecăreţi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E PUR SI MUOVE trimis de
(22 aug 2009, 12:23:10
Si totusi exista si institutii care isi fac treba?Doamne ajuta,sa mai auzim si de cate un lucru bun in comuna noastra draga.Pai daca ar fi fost patrule pe acolo si pana acum mai erau distruse iluminatul public,bancile,mai erau aruncate gunoaiele aiurea?Pt ca romanasul nostru mioritic,pana cand nu-l ustura buzunarul nu se va opri din naravurile sale barbare,si asta e valabil pt multe domenii.De fapt daca stam sa judecam putin,cam bunul simt ne lipseste la majoritatea,si asta pt ca asa am fost educati in vremuri apuse cei mai batrani,apoi copii au vazut si ei apucaturile parintilor si ce a urmat se vede.Nu se poate face o generalizare,bineanteles,dar abia se mai vede in zona rurala ceva din aceasta marfa rara.Si acolo se mai arunca gunoaiele prin rauri,tigarile pe jos,etc dar mai sunt ceva sanse.Oricum,felicit Jandarmeria pentru actiunile sale,si le vrem mai pregnante si prin unele cartiere mai speciale.Poate vor putea si cei de la parter sa-si tina geamul deschis candva!Bravos natiune!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei