Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2009 - Anul XIV, nr. 196 (4182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL: Antonescu îl atacă pe Băsescu din lipsă de soluţii, pe care o crede suplinită de oratorie

Duminică, 23 August 2009 (17:17:54)

Crin Antonescu îl atacă pe preşedintele Băsescu încercând să "fenteze" o "explicaţie clară pentru ieşirea PNL de la discuţiile despre reforma în educaţie" şi din lipsă de soluţii proprii pentru problemele economice, se spune intr-un comunicat al PDL remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

"Crin Antonescu înca mai crede că abilitatea oratorică a domniei-sale suplineşte absenţa unui program politic serios, a soluţiilor la problemele economice sau a interesului pentru reforma educaţiei. Din lipsa de soluţii proprii, candidatul PNL şi-a găsit de lucru: recită febril ştirile din presă la adresa şefului statului, reluând un subiect care a fost deja lămurit clar de către Traian Băsescu şi de către ministrul Economiei", se spune în comunicatul liberal-democraţilor.

PDL crede că, de fapt, "Crin Antonescu trebuia de fapt să justifice dezinteresul arătat de PNL la discuţiile despre reforma educaţiei".

"Însă, fentând cu abilitate o explicaţie clară, preşedintele PNL se dovedeşte lipsit de preocupare pentru problemele sistemului de educaţie, care înseamnă de fapt problemele copiilor, ale tinerilor şi ale profesorilor. Ieşirea PNL de la dezbaterea pe tema reformei în educaţie este gestul care dă măsura preocupării lui Crin Antonescu pentru soluţionarea problemelor sociale importante", se mai susţine în comunicatul PDL.

Preşedintele Traian Băsescu ar fi trebuit să ceară CSAT şi instituţiilor pe care le are în subordine să cerceteze cazul "Mircea Băsescu", PNL neexcluzând iniţierea unei comisii de anchetă pe acest caz, a declarat, duminică, liderul PNL Crin Antonescu.

"Avem de-a face cu o ofensivă fără precedent a clanului Băsescu împotriva statului român, împotriva a ceea ce înseamnă stare de drept şi legalitate într-o ţară. Pe mine nu mă interesează ce a spus Traian Băsescu nici în legătură cu Comisia Udrea, nici în legătură nu afacerile fratelui său, nici în legătură cu legile Educaţiei. Pe mine mă interesează în calitate de cetăţean român, ce face preşedintele Traian Băsescu, sau mai bine zis ce nu face. Preşedintele ar fi trebuit să ceară domnia-sa insitituţiilor pe care le are în subordine directă, lămurirea acestor lucruri", a susţinut Antonescu.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL: Antonescu îl atacă pe Băsescu din lipsă de soluţii, pe care o crede suplinită de oratorie.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PDL: Antonescu îl atacă pe Băsescu din lipsă de soluţii, pe care o crede suplinită de oratorie3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei