Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2009 - Anul XIV, nr. 196 (4182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Evitând plictiseala

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Forfotă mare pe la cetate şi astăzi, după ce o săptămână întreagă lumea s-a tot plimbat prin zonă ultimele două zile de festival se anunţă cele mai încărcate.
Dacă ne gândim la primele zile ale acestui eveniment putem spune că a debutat cu dreptul, având în vedere profesionalismul cu care trupa de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani a jucat piesele „Viforul” şi „Apus de Soare”.
Au avut spectatori destui, sonorizare foarte bună, decoruri decente şi mai ales, au reuşit să convingă prin jocul actoricesc. Ceea ce a fost cu adevărat excepţional a fost faptul că aceste zile s-au desfăşurat fără mici, bere şi aglomeraţie infernală. Deci, se poate!
Sâmbătă şi duminică vă aşteaptă aceleaşi şcoli de dans alături de Ordinul Cavalerilor din Sibiu şi bineînţeles şcoala de tir oferită de Asociaţia Glaudius Dei din Sibiu. Trupa Arleking din Giurgiu v-a pregătit o piesă specială „Pantalone”. Dacă sunteţi familiarizaţi cu ceea ce se numeşte commedia dell’arte atunci sigur o să apreciaţi punerea în scenă a unei astfel de piese. Este un curent teatral care a înflorit în perioada medievală şi care se bazează mai mult pe improvizaţie, deci o scurtă privire în comedia italiană este o idee cât se poate de bună.
Punctul culminat şi mult aşteptat este intrarea lui Mihai Viteazul în cetatea Sucevei dar şi turnirul medieval al cărui start se va da la orele 21.
Ca un ultim eveniment, duminică seară vă invit să participaţi la arderea vrăjitoarei, la ora 22 deoarece anul trecut publicul nu a fost atât de numeros iar actorii excepţionali. De asemeni, pe tot parcursul zilei va fi amenajat un loc pentru un horoscop medieval, magia şi astrologia fiind o parte foarte importantă a acelei perioade.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evitând plictiseala.
 Vizualizări articol: 1902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Evitând plictiseala5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei