Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2009 - Anul XIV, nr. 115 (4101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Mondex Sibiu şi-a extins reţeaua de magazine în Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Unul dintre cei mai mari producători de textile din România, Mondex Sibiu, cunoscut în special prin ciorapii de damă pe care îi comercializează, a inaugurat un nou magazin din reţeaua proprie, în cadrul celui mai mare centru comercial din Suceava – Iulius Mall.

Realizat în urma unei investiţii de 70.000 de euro, noul magazin este amplasat la etajul unu al centrului comercial, se desfăşoară pe o suprafaţă totală de 60 mp şi aduce încă de la inaugurare o gamă variată de produse destinate tuturor grupelor de vârstă.

„Suntem bucuroşi şi totodată onoraţi să anunţăm deschiderea unui nou magazin Mondex în cadrul Iulius Mall Suceava. Este al cincilea magazin în oraşul Suceava şi al 102-lea în reţeaua Mondex”, a declarat Adela Comănese, reprezentanta Departamentului Retail al Mondex.

Mondex Sibiu, unul din cei mai renumiţi retaileri locali, produce şi comercializează o gamă completă de ciorapi şi şosete din bumbac pentru copii şi femei, ciorapi pantalon fini şi produse similare pentru fetiţe şi femei, oferta fiind completată de un sortiment bogat de lenjerie marca Tuareg, care s-a impus în scurt timp pe piaţa prin calitate şi prezentare la un înalt nivel.

 

Reduceri promoţionale de 20-30%

Noul magazin din Iulius Mall propune încă de la început preţuri deosebit de atractive, cu reduceri cuprinse între 20% şi 30%. Astfel, tricourile de damă marca Tuareg, din bumbac 100%, pot fi găsite la preturi începând de la 30,4 lei, iar tricourile bărbăteşti, disponibile într-o gamă variată de modele şi mărimi, pot fi cumpărate la preţuri care variază între 35,7 lei şi 44,7 lei.

În plus, de anul acesta, clienţii Mondex sunt răsplătiţi şi cu un card de fidelitate care asigură un discount direct de 8% pentru toate categoriile de produse prezente în magazin.

Inaugurat în noiembrie 2008, Iulius Mall Suceava este cel de al patrulea mall al reţelei Iulius, fiind conceput ca un centru regional, care polarizează întreaga zonă de nord a ţării şi oraşele din proximitatea Sucevei: Botoşani, Rădăuţi, Fălticeni şi Târgu Neamţ.

Cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 mp, Iulius Mall Suceava reuneşte într-un mix inedit de shopping, dining şi entertainment, retaileri naţionali şi internaţionali precum: Peacocks, Sprider, Terranova, Jolidon, Steilmann, Moa, Meli Melo, Adidas, Nike, Intersport, Nichi, DOMO, Diverta, Cărtureşti, Bam Boo, Leonardo, Optinova, Be You, Zoomania, U- MAN, Cavaliere, Auchan, Bricostore, Motivi, Kenvelo, Motor, Jolidon, Sephora, Artigli, Lifeline, Junker, Intersport, Bigotti şi BSB Fashion.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mondex Sibiu şi-a extins reţeaua de magazine în Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Mondex Sibiu şi-a extins reţeaua de magazine în Iulius Mall Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei