Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mai 2009 - Anul XIV, nr. 112 (4098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Implicare

Amplă acţiune de ecologizare a râurilor din Bazinul Dornelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Una dintre cele mai mari campanii de ecologizare a malurilor râurilor, poluate de resturile menajere aruncate de oameni iresponsabili, va avea loc astăzi, în Bazinul Dornelor, o zonă cunoscută pentru apele minerale de calitate.

La acţiune, care va începe în jurul orei 9.00 dimineaţa, vor participa peste patru sute de elevi, angajaţii companiei Coca-Cola şi locuitori din zonă, care vor curăţa malurile pârâului Negrişoara şi ale râurilor Dorna, Tesna şi Bancu, pe o distanţă de peste 20 de kilometri.

În campania iniţiată şi organizată de compania Coca-Cola sunt implicate şi autorităţile locale şi cele judeţene, care vor participa activ la campania de ecologizare. Pe malurile cursurilor de apă curăţate echipele de voluntari vor monta plăcuţe care îndeamnă la respectarea şi protejarea apelor.

În plus, patrula Eco Power, a Grupului Scolar Agricol Dorna Candrenilor, şi-a luat angajamentul, pentru restul anului 2009, de a veghea şi de a acţiona în scopul păstrării râului Dorna curat, pe teritoriul comunei Dorna Candrenilor.

Voluntari pentru o zi vor fi elevii eco-şcolilor: Grupul Scolar Agricol Dorna Candrenilor şi Liceul Ion Luca – Vatra Dornei, elevii „Şcolii cu clasele I-VIII” Coşna, angajaţi ai Coca-Cola HBC România de la fabricile Floreni şi Poiana Negri, angajaţi ai primăriilor implicate, precum şi un grup de voluntari de la Asociaţia Tăşuleasa Social.

Sub denumirea de „ Zilele curăţeniei de primăvară Coca-Cola ”, programul se desfăşoară pentru al cincilea an consecutiv, în parteneriat cu Primăria Dorna Candrenilor, dar şi cu sprijinul Agenţiei Pentru Protecţia Mediului Suceava şi a Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava. 

În plus, anul acesta s-au alăturat ca parteneri şi Primăria comunei Coşna şi cea a municipiului Vatra Dornei.

“Curăţarea malurilor râurilor din Dorna Candrenilor, zonă protejată ecologic, unde compania Coca-Cola deţine două fabrici de îmbuteliere a apelor minerale, este o formă de respectare a angajamentului nostru faţă de protejarea mediului şi a resurselor naturale. Suntem responsabili faţă de resursele naturale şi în special faţă de apă, deoarece pe calitatea ei se bazează întregul sistem Coca-Cola”, a precizat Călin Drăgan, director general al Coca-Cola HBC România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amplă acţiune de ecologizare a râurilor din Bazinul Dornelor.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Amplă acţiune de ecologizare a râurilor din Bazinul Dornelor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei