Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mai 2009 - Anul XIV, nr. 112 (4098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incident

Flutur a dat ieri de pământ cu Fodoreanu şi Şerban

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PD-L de Suceava Sorin Fodoreanu şi primarul de Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, au avut ieri parte de un perdaf în public, pe care cu siguranţă nu-l vor uita prea curând.

Cel care i-a muştruluit a fost preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, în faţa ministrului Finanţelor, Gheorghe Pogea, şi a presei.

La centrala de cogenare din Câmpulung Moldovenesc, Pogea i-a întrebat pe cei doi dacă în municipiu este rezolvată problema consumatorilor pentru energia termică ce ar fi furnizată de noua centrala.

Atât primarul, cât şi senatorul PD-L din colegiul Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc –Vatra Dornei au ridicat din umeri. Întrebaţi de ministru dacă în două săptămâni pot avea un răspuns clar la această întrebare, cei doi au spus că nu ştiu, ceea ce a provocat furia preşedintelui Flutur.

„Sunteţi nepregătiţi amândoi. Dacă începeţi că bătrâna X n-are şapte elemenţi la calorifer, nu mai facem nimic niciodată. Aşa vă prezentaţi voi în faţa ministrului de Finanţe, pe care l-am adus până aici ca să cerem bani?”, a întrebat furios Flutur.

Tentativa senatorului de a mai da explicaţii l-au făcut pe Flutur să explodeze de-a dreptul. Roşu la faţă, a ridicat vocea la senator şi i-a spus „Tu să taci, Sorine, că habar n-ai să vorbeşti”.

Lucrurile au fost aplanate chiar de Pogea, care, calm, le-a cerut tuturor ca în termen de două săptămâni să-şi facă temele şi să vină la minister pentru o întâlnire la nivel interministerial, la care să participe şi banca finanţatoare şi constructorii, pentru a găsi soluţia finanţării pentru finalizarea centralelor şi dărilor în exploatare.

În disputa cu colegul său de partid şi cu primarul Şerban, Flutur l-a dat ca exemplu pe primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care i-a spus lui Pogea să dea drumul la bani, că de restul se ocupă el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a dat ieri de pământ cu Fodoreanu şi Şerban.
 Vizualizări articol: 4189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 12 voturi
Flutur a dat ieri de pământ cu Fodoreanu şi Şerban3.2512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O parere personala trimis de
(16 mai 2009, 13:00:36
rog respectuos pe domnul flutur sa faca o plimbare cu ministru de finante la bratz,din cartierul campulungean Bodea pana la poarta spitalului municipal,mentionez ca va trece pe la poarta politiei,a pompierilor,prin fatza primariei,a liceelor centrale,a stadionului,etc !!!

Orice masina ai avea nu poti sa iti mentii caciula pe cap,cratere stau dovata nesimtirii si indolentei conducerii orasului,nu exista nici cel mai mic interes pentru a petici macar,nu mai pun problema unei plimbari pe jos,ai mari sanse sa te calce un sofer rosu de furie care incearca sa evite fara succes cea mai mare groapa din perimetru..alegand`o pe cea mai mica(f grea alegere)

Platoul din centru orasului(si din fatza primariei)arata ca dupa razboi,distrus total,cu majore denivelari,gropi capcana si banci rupte sau degradate,o mizerie de oras,am ajuns cei mai mizerabili din toata Moldova,apa NU,caldura NU,gaz metan NU(si Frasinul are)un praf de neimaginat si un aer irespirabil..tocmai aici,la munte!
2.   Tantalaul si gogomanul trimis de
(16 mai 2009, 15:30:00
astia doi s-au trezit dintr-o data in functii ,noroc de flutur ca i-a sustinut si i-a facut "oameni mari" si acuma vede rezultatele muncii lui.
3.   ... trimis de
(16 mai 2009, 23:28:14
Praf in ochi...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei