Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2009 - Anul XIV, nr. 84 (4070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Paştele politicii

Ouăle galbene din căruţele ornamentale au fost revopsite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ouăle colorate în galben plasate în căruţele ornamentale şi în ghivecele din municipiul Suceava au dispărut peste noapte, după ce o parte a organizatorilor programului „Paştele în Bucovina” au sesizat că nuanţa de galben era exact cea utilizată de PNL. Explicaţia oficială furnizată de consilieri de la cancelaria preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost aceea că vopseaua galbenă care a fost utilizată la colorarea ouălor de Primăria Suceava a fost de proastă calitate şi s-a scorojit.

Neoficial, am aflat că unii dintre „oamenii preşedintelui” au fost scandalizaţi de „galbenul liberalilor” şi au dispus schimbarea culorii. Au trecut peste portocaliu „ca să nu se interpreteze” şi au virat spre roşu, care a mulţumit pe toată lumea.

Primele ouă revopsite au fost cele din căruţa din faţa Palatului Administrativ. Joi seara, peste paiele din căruţă ouăle galbene ieşeau în evidenţă constituind o pată de culoare printre cele în tonuri mai închise, iar vineri dimineaţă deja predomina roşul PSD, cu care portocaliul PD-L este de câteva luni în parteneriat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ouăle galbene din căruţele ornamentale au fost revopsite.
 Vizualizări articol: 3215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Ouăle galbene din căruţele ornamentale au fost revopsite1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Wow trimis de
(11 apr 2009, 11:19:49
Cel mai tare articol din saptamana aceasta...sunteti penibili
2.   Penibilism dus spre extreme.... trimis de
(11 apr 2009, 13:29:23
Nici la gradinita nu exista asa gandiri si exagerari infantile. Au revopsit ouale sa nu fie galbene?! Asta dovedeste cata ura si prostie poate zace in presedintele drag al acestui maret consiliu judetean. Mi-e scarba si greata cand ii vad la ce gesturi recurg. Flutur esti un penibil...un nimic...in frunte cu consilierii tai...
2.1  RE: Penibilism dus spre extreme.... trimis de
(11 apr 2009, 15:33:16
CETATENE citeste mai atent articolul,se vede de la o posta ca ai ceva cu Flutur, te or citeste :"Explicatia oficiala furnizata de consilieri de la cancelaria presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost aceea ca vopseaua galbena care a fost utilizata la colorarea oualor de Primaria Suceava a fost de proasta calitate si s-a scorojit"...apoi acest mare ziarist care a obtinut informatia citez "Neoficial, am aflat ca unii dintre ,,oamenii presedintelui" au fost scandalizati de ,,galbenul liberalilor" si au dispus schimbarea culorii." Cine stie ce gluma or fi facut aia si ziaristul nostru a luat drept de buna informatia, iar tu naiv ai crezut tot.REPET, ESTE CEL MAI TARE ARTICOL DIN ACEASTA SAPTAMANA-trebuia pus pe prima pagina...penibil articol
2.2  RE: Penibilism dus spre extreme.... trimis de
(11 apr 2009, 15:57:46
Daca esti atat de naiva sa crezi ca a inteles ziaristul ceva gresit ma umimesti chiar si tu frumoasa ZARAZA! Si am specificat in frunte cu ai lui consilieri....O micuta problemuta am cu el...de cand a inventat gripa aviara si a dat liber la tot taranul sa defriseze padurile in toate directiile ce i se sculau lui ca sa poata el sa-si stranga banuti care i-a bagat intr-o campanie condusa numai de legea mitei. Toti stiu ca 75% din primarii care subit au plecat de la alte partide la portocalele astea vestejite au luat mita. Crede-ma stiu ...cunosc personal pe unul. Om corect, cinstit care isi conduce satul darj, dar din pacate cu un cont baban. In rest nu am nimic cu nimeni. Nu cred ca ziaristul a facut vreo gluma scriind ziarul...ca s-a lasat gloata aia impresionata de un ou galben e penibil si impresionant in stilul tampeniei.
2.3  RE: Penibilism dus spre extreme.... trimis de
(11 apr 2009, 16:16:23
stii ce-i mai grav CETATENE ?? ca tainuiesti lucruri care le cunosti,te faci la fel de vinovat ca si cel pe care il acuzi. Daca intr-adevar ce spui tu e real si poti proba atunci iti garantez ca vin la proces sa te sustin.daca nu poti proba si ai auzit si tu de la unul sau de la altul astea se numesc povesti de adormit alegatorii,lucruri ce tin de campanie electorala. m-am cam saturat sa va vad zilnc ca acuzati,dar nu puteti demonstra...iesiti in strada si strigati ca institutiile statului sa fie fortate sa faca dreptate,nu vezi ca ei profita de naivitatea voastra? dadea ieri la tv,cica Romania plateste pentru intretinerea strazilor cu 30% mai mult decat media europeana...deci ce sa inteleg?? ca astia trag de banii cetatenilor cat pot de mult.luati exemplul Greciei(tara cu cele mai multe manifestatii) iesiti in strada cand nu va convine ceva,nu pe forum-uri sau la o bere.nu asa ne cerem drepturile.pana atunci PEACE.
2.4  RE: Penibilism dus spre extreme.... trimis de
(12 apr 2009, 22:31:45
si...? cum e remuneratia? satisfacatoare? sau e voluntariat....si se munceste spre mai buna intelegere si aparare a articolelor fara coloana ..ca sa nu spun a jurnalistilor cu creier plat si coloana nu. Chiar zilnic aflati de acuzatii fara probe? zilnic, zilnic? ce slujba grea!
3.   Oua colorate ??? trimis de
(11 apr 2009, 14:03:20
Dar sangele Lui Isus a fost galben , verde sau albastru ?
4.   Si premiul cel mare merge la..... trimis de
(12 apr 2009, 22:24:22
bun articol !!!! mare jurnalist!!!dar ce se intimpla stimate ziar? e criza de jurnalisti...adevarati? de subiecte...serioase?
4.1  RE: Si premiul cel mare merge la..... trimis de
(13 apr 2009, 08:00:05
ZARAZA e prea corupta justitia in tara asta sa vin eu un neica-nimeni si sa ma dau la dovedit cat de hoti sau mituiti sunt altii...sa fim seriosi...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei