Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2009 - Anul XIV, nr. 84 (4070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comportament de pedofil

Internat la Psihiatrie, după ce a încercat să violeze o fetiţă de 9 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Drăgoieşti, a fost internat, în cursul zilei de ieri, la secţia de Psihiatrie Burdujeni, după ce a încercat, se pare, să violeze o fetiţă în vârstă de 9 ani.

Fapta s-ar fi petrecut, susţin surse din rândul anchetatorilor, în cursul anului trecut, însă mama victimei a depus abia acum două zile plângere la poliţie.

Femeia a mărturisit că, în luna septembrie 2008, fetiţa ei a venit acasă şi a povestit cum fiul vecinilor lor, Marius H., un tânăr în vârstă de 20 de ani, a vrut să o violeze.

Mama minorei a mărturisit că, atât ea, cât şi soţul ei, au aflat imediat, chiar de la fata lor, despre poftele bolnave ale vecinului lor, însă au ţinut totul secret şi nu au povestit nimic nimănui, la rugăminţile rudelor tânărului. Asta, până acum câteva zile, când, în urma unor neînţelegeri între cele două familii, mama minorei a venit la postul de poliţie din comună şi a reclamat toată povestea.

Imediat după înregistrarea plângerii, poliţiştii au dus-o pe minoră la un consult medico-legal, însă răspunsul specialiştilor a fost acela că fetiţa este virgină.

 

A recunoscut, în faţa procurorilor

În cursul zilei de ieri, Marius H. a fost dus în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Audiat de anchetatori, tânărul şi-a recunoscut fapta şi le-a povestit procurorilor cum a încercat să o violeze pe minoră şi cum i-a pus mâna la gură ca să nu ţipe.

A renunţat, după câteva minute –a mai povestit tânărul–  din cauză că fata se zbătea prea tare.

Marius H. le-a povestit apoi anchetatorilor cum a ameninţat-o apoi pe fetiţă să nu spună la nimeni ce s-a întâmplat şi cum a dus-o la o fântână să se spele.

Procurorii au început deja urmărirea penală împotriva tânărului pentru tentativă de viol. Totuşi, pentru că Marius H. pare să aibă deficienţe psihice, anchetatorii au decis să-l interneze la Psihiatria Burdujeni, pentru a fi supus, săptămâna viitoare, unei expertize psihiatrice şi a se stabili dacă are discernământ sau nu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Internat la Psihiatrie, după ce a încercat să violeze o fetiţă de 9 ani.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Internat la Psihiatrie, după ce a încercat să violeze o fetiţă de 9 ani3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei