Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2009 - Anul XIV, nr. 84 (4070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Răsplată

400 de lei şi un album pentru sigla „Bucovina Turism”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Câştigătorul concursului pentru realizarea siglei „Bucovina Turism”, studentul sucevean Gheorghe Gălan, a fost recompensat de conducerea Consiliului Judeţean cu un premiu de 400 de lei, un album despre Bucovina şi o diplomă.

Prezentarea oficială a siglei „Bucovina Turism” a avut loc ieri la Consiliul Judeţean, la eveniment participând şi ministrul Turismului, Elena Udrea.

La sosirea în Consiliul Judeţean, aceasta a fost întâmpinată de preşedintele acestei instituţii, Gheorghe Flutur, precum şi de două fetiţe îmbrăcate în costume populare, care i-au oferit ministrului un buchet de flori, un coşuleţ cu ouă încondeiate şi o traistă.

De remarcat faptul că una dintre cele două fetiţe, Eugenia Istrate, de 10 ani, este cea care apare pe materialele promoţionale ale proiectului „Paştele în Bucovina”, fiind imaginea evenimentelor organizate în această perioadă în judeţul Suceava.

 

Udrea spune că un brand puternic poate ajuta la dezvoltarea turismului în Bucovina

Imediat după primirea oficială a ministrului, a avut loc prezentarea siglei „Bucovina Turism”, Gheorghe Flutur precizând că forma finală, declarată câştigătoare, a fost aleasă din 15 variante trimise pentru concursul organizat de administraţia judeţeană.

„Sigla are câteva caracteristici distincte. Vorbim despre autenticitate, calitate, obiceiuri, tradiţii, despre turismul cultural, montan. Apoi avem mănăstirile, această comoară a Bucovinei. Iar pensiunile care vor folosi această siglă trebuie să respecte regulile pe care noi le vom cere, şi asta dacă vor să beneficieze de promovare şi de informare. CJ doreşte să fie liantul celor care activează în turism, pentru a putea oferi servicii de calitate”, a spus Flutur, după care administratorul public al judeţului, Petru Luhan, i-a înmânat premiul studentului sucevean care a realizat sigla „Bucovina Turism”.

La rândul ei, Elena Udrea a apreciat faptul că a existat preocupare pentru realizarea unei sigle turistice pentru judeţul Suceava. Ministrul Turismului a explicat că un brand puternic, pentru această zonă a ţării, va putea să ajute dezvoltarea turismului în Bucovina. Udrea a amintit că şi Ministerul Turismului intenţionează să realizeze un nou brand pentru România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 400 de lei şi un album pentru sigla „Bucovina Turism”.
 Vizualizări articol: 1437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
400 de lei şi un album pentru sigla „Bucovina Turism”1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei