Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2009 - Anul XIV, nr. 84 (4070)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea renunţă să cumpere maşină de serviciu

Duminică, 12 Aprilie 2009 (17:48:06)
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminică, în timpul unei vizite în Parcul Moghioroş din Bucureşti, că instituţia pe care o conduce nu va mai achiziţiona un autoturism destinat utilizării de către ministrul de resort.

"Eu nu am vrut să obţin o funcţie pentru a avea maşină şi telefon mobil. Renunţ să cumpăr maşină pentru ministru", a afirmat Udrea.

Ea a spus că ar putea folosi în interes de serviciu maşina personală, însă protocolul funcţiei nu îi permite.

"Vom achiziţiona maşini pentru inspectori şi vom încerca să fie din cele mai ieftine, dar maşina pentru ministru nu va mai fi cumpărată. O să solicit altor ministere să îmi pună gratis la dispoziţie o maşină de-a lor, ca să mă pot deplasa", a spus Udrea.

Totodată, ea a adăugat că ministerul pe care îl conduce va face reduceri din salariile angajaţilor.

"Nu am reuşit încă să facem toate angajările, şi o parte din suma cu care vom reduce bugetul va fi tăiată din locurile neocupate", a mai spus oficialul.

Cu ocazia Paştelui catolic, Udrea a împărţit calendare, flori şi ciocolate persoanelor prezente în Parcul Moghioroş, împreună cu Elena Băsescu, fiica cea mică a şefului statului.

Udrea a declarat, vineri, că maşina pe care o foloseşte în interes de serviciu, un Audi A6 închiriat de la RAAPPS, este nesigură şi îi pune viaţa în pericol, din cauza defecţiunilor repetate.

"Ieri după-amiază (n.r. - joi), la întoarcerea dintr-o vizită în judeţul Giurgiu, autoturismul cu care circulam a rămas fără frâne, punându-mi astfel viaţa în pericol", a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că este a doua oară de la învestirea în funcţia de ministru când autoturismul de serviciu se defectează grav.

Udrea a menţionat că instituţia pe care o conduce nu are un parc auto, deoarece maşinile demnitarilor care se ocupau de turism în Cabinetul Tăriceanu au rămas în patrimoniul Ministerului pentru Comerţ şi IMM.

Ministerul Turismului se află în proces de achiziţie a mai multor autoturisme. Pentru ministru urma să fie achiziţionată o maşină de 141.760 de lei, fără TVA (35.000 de euro).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea renunţă să cumpere maşină de serviciu.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Udrea renunţă să cumpere maşină de serviciu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei