Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2009 - Anul XIV, nr. 67 (4053)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Ţigări de contrabandă cu destinaţia Bazar, confiscate în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care transporta ţigări de contrabandă pe care intenţiona să le vândă în Bazarul din municipiul Suceava a fost depistat în trafic de poliţiştii de frontieră, rămânând fără întreaga cantitate de marfă şi primind o sancţiune contravenţională.

Captura a fost realizată vinerea trecută, când oamenii legii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret au executat o acţiune de control în trafic, în vederea combaterii traficului de ţigări.

Pe DN 2, pe direcţia Siret – Suceava, poliţiştii de frontieră au tras pe dreapta un autoturism Renault, condus de Radu A., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Suceava. În maşină, ascunse sub plăci de polistiren, au fost găsite nu mai puţin de 4.700 de pachete de ţigări marca LM, fără documente legale de provenienţă.

„Fiind întrebat de provenienţa ţigărilor, bărbatul a declarat că le-a cumpărat de pe raza localităţii Siret de la diferite persoane şi intenţiona să le comercializeze  în Bazarul din municipiul Suceava în vederea obţinerii de profit”, a precizat subcomisarul Ilie Seriţan Poroch, ofiţerul de relaţii publice al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Ţigările confiscate au fost evaluate la o valoare de 20.210 lei, proprietarul fiind amendat cu 1.500 de lei, în baza legii 12/1990, privind combaterea actelor de comerţ ilicit.

Continuând controalele şi sâmbătă, poliţiştii de frontieră au depistat, într-o parcare din oraşul Siret, un autoturism VW Golf, în care două botoşănence, Cornelia G., şi Anca G., transportau 1.480 pachete de ţigări marca More de provenienţă ucraineană, fără documente legale. Ambele au primit amenzi de 1.500 de lei, în cazul lor ţigările confiscate fiind în valoare de 6.360 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă cu destinaţia Bazar, confiscate în trafic.
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă cu destinaţia Bazar, confiscate în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei