Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2009 - Anul XIV, nr. 67 (4053)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sâmbătă dimineaţă

Accident în lanţ şi trafic dat peste cap, pe Calea Unirii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer care a intrat pe contrasens în timp ce cobora Calea Unirii din municipiul Suceava a provocat un accident în care au fost implicate trei maşini, după producerea evenimentului rutier traficul din oraş aproape blocându-se timp de aproximativ o oră. Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9.15, în zona de intersecţie a Căii Unirii cu Strada Cernăuţi.

Din cercetările agenţilor de la Biroul pentru Siguranţa Circulaţiei Rutiere în Mediul Urban rezultă că Aurel O., de 56 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a scăpat maşina de sub control într-o curbă la stânga, ajungând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară. După impact, autoturismul a fost proiectat pe sensul său de mers, unde a acroşat uşor o altă maşină, condusă de Elena B., de 50 de ani, din Suceava.

Un echipaj de Descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a intervenit imediat la faţa locului, balizând zona şi asigurând accesul rapid către victime.

Teri persoane din maşina care a intrat pe sensul opus de mers, printre care şi un copil de cinci ani, au suferit leziuni, însă s-a constatat că nu aveau nimic grav.

În paralel, personalul ISU a intervenit pentru deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant.

Pe perioada cât poliţia a făcut cercetări la faţa locului, traficul din ambele sensuri de mers a fost îngreunat, la un moment dat blocându-se. Unii şoferi au ales rute ocolitoare, însă şi şoseaua de pe serpentine şi Strada Cernăuţi au devenit în scurt timp foarte aglomerate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în lanţ şi trafic dat peste cap, pe Calea Unirii.
 Vizualizări articol: 4461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
Accident în lanţ şi trafic dat peste cap, pe Calea Unirii2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei