Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2009 - Anul XIV, nr. 67 (4053)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Patru tineri răniţi într-un accident la Vicov

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 18 ani, care a scăpat de sub control maşina pe care o conducea, izbind doi copaci şi apoi răsturnându-se în curtea unei gospodării de la marginea drumului, a provocat un accident rutier în urma căruia el şi cei trei tineri cu care se mai afla în maşină au fost accidentaţi. Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 0.30, pe DJ 209G, în oraşul Vicovu de Sus.

Din cercetările agenţilor de circulaţie rezultă că şoferul, Sergiu B., din municipiul Rădăuţi,  aflat la volanul unui autoturism prevăzut cu volan pe partea dreaptă, a scăpat maşina de sub control într-o curbă la stânga, ieşind în afara drumului pe sensul opus de mers. Maşina s-a izbit de doi copaci, a distrus gardul unei gospodării, după care s-a răsturnat în curtea locuinţei respective.  

Vasile U., de 21 de ani, din Vicovu de Sus, pasager în maşină, a ajuns la spital cu răni grave, în timp ce şoferul, Sergiu B, precum şi Niculiţă C. şi Vasile M., (ambii de 21 de ani), localnici, au scăpat cu leziuni uşoare.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei în curbă. Tânărul care conducea maşina avea o concentraţie de 0,40 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la spital fiindu-i recoltate probe biologice în urma cărora i se va stabili alcoolemia exactă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri răniţi într-un accident la Vicov.
 Vizualizări articol: 2974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Patru tineri răniţi într-un accident la Vicov3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
(23 mar 2009, 14:04:07
cam asa sta treaba: " fratilor hai ca am venit din strinatate, hai sa va arat ce masinuta mi-am luat, dar inainte de asta hai sa bem ceva...dupa care omoram pe cineva nevinovat printr-un accident demn de filme". aici se vede clar ca soferul e amator si nu a reusit sa toarne inca o "dubla"
2.   Pt.ZARAZA trimis de
(23 mar 2009, 22:28:44
e prima data cand scriu si pot spune ca-mi plac comentariile tale dar ... uneori te grabesti. totul poate fi adevarat din comentariul tau, dar acel baiat, nu te supara, nu a fost deloc in strainatate. si la tine ca si la el "graba stica treaba".
3.   Scuze trimis de
(23 mar 2009, 23:41:19
pentru greseli. de principiu ma descurc cu gramatica dar ... se mai intampla. cunosc persoana si nu tin partea la nimeni. e un baiat muncitor si ca orice tanar normal a vrut o masina. astea cu volan pe dreapta sunt mai ieftine. dar in rom. e fff mult sa-ti doresti asa ceva, ca pers. normala. dar ce e normal in romania? dupa comentariul despre parcari, cred ca exagerezi. sa merg la primarie cu propuneri, solutii? glumesti! ti-as dori sa mergi ca cetatean oarecare sa obtii un drept al tau de la o institutie. la spital, tribunal, sa te legi la curent la o casa noua, oriunde. si atunci mai vb. daca reusesti ceva fara "atentii", sa ma anunti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei