Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 ian 2009 - Anul XIV, nr. 24 (4010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ocaua mică

Taximetrist prins cu tarife ilegale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un taximetrist sucevean nu va mai avea voie să îşi practice meseria timp de o lună şi are de plătit şi o amendă la Primărie, după ce a fost descoperit că a taxat clienţii la alte tarife decât cele legal stabilite.

Mai exact, în urma unui control de rutină efectuat de inspectorii Primăriei Suceava, s-a descoperit că aparatul de taxat al taxi-ului cu număr de înmatriculare SV07HPS a înregistrat alte preţuri decât cele stabilite prin decizia Consiliului Local.

De asemenea, pe portierele maşinii nu erau afişate tarifele practicate, de maxim 1,8 lei pe kilometru.

În acest mod, o parte din clienţii respectivului taximetrist au plătit 1,8 lei pe km, în vreme ce alţii au plătit 2,2 lei pe km, chiar şi 2,5 lei pe km.

„Pentru că cei de la Metrologie au spus că aparatul de taxat s-a defectat, l-am amendat doar cu 500 de lei, în loc de 5.000 de lei, dar în schimb i-am retras autorizaţia de funcţionare pentru o lună. Dacă va fi găsit că mai practică taximetria în această perioadă va fi amendat cu 25.000 de lei. Aparatul de taxat nu s-ar fi stricat dacă nu se umbla la el şi nici taximetristrul nu a semnalat problema, deşi a avut clienţi pe care i-a taxat la tarifele respective”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi, care coordonează Biroul de Control din cadrul Primăriei Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taximetrist prins cu tarife ilegale.
 Vizualizări articol: 2325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Taximetrist prins cu tarife ilegale1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lh trimis de
(31 ian 2009, 12:05:58
-Harsoschi a mai promis ca va mai face niste controale si la alte obiective din Suceava dar, au ramas nuai promisiunile. Ma rog este foarte ocupat saracul.
2.   SACRIFICAREA SORICELULUI DE OCHII LUMII ??? trimis de
(31 ian 2009, 12:52:56
SUCEVENII SE INTREABA :

INSPECTORII PRIMARIEI SUCEAVA DELEGATI DE TANARUL VICEPRIMAR HARSOVSCHI IN CONTROLUL DE RUTINA AU GASIT DOAR O SINGURA PERSOANA CARE PRACTICA TARIFE ILEGALE SAU ESTE SINGURUL SORICEL CARE A FOST SACRIFICAT SI NU A MAI APUCAT SA FUGA DIN CALEA PISICII ???

SA FI FOST SACRIFICAT ACEST SORICEL TAXIMETRIST PT A VEDEA NOI SUCEVENII CA VEZI DOAMNE VICEPRIMARUL HARSOVSCHI ESTE PREOCUPAT DE SOARTA NOASTRA A SUCEVENILOR SI A IESIT SI EL CU CEVA NOU ???

3.   PRAFUL ARUNCAT IN OCHII SUCEVENILOR trimis de
(31 ian 2009, 13:03:16
MAI SPUNEAM SI NOI SUCEVENII CA VA-TI FI FACUT TREABA PANA LA CAPAT DOMNULE VICEPRIMAR HARSOVSCHI DACA II PRINDEATI PE TOTI TAXIMETRISTII CARE PRACTICA TARIFE ILEGALE SI NU NUMAI UNUL ASA PT A NE ARUNCA PRAF IN OCHI.

SINCER NE DEZAMAGITI !
4.   .... trimis de
(31 ian 2009, 13:54:57
Sa mori tu Dinesculei... Iar ma faci sa ma cobor la nivelul tau. Mai bine ma abtin!
5.   CINE trimis de
(31 ian 2009, 15:37:45
MAI DINESCULE TU ESTI AVOCATUL SUCEVENILOR? EU CRED CA TU ESTI OVIDIU DONTU CARE SE PLICTISESTE LA SERVICIU ..MAI INTRA LUMEA MAI CITESTE CATE UN ARTICOL MAI DA CATE UN COMENT DAR TU NU RATEZI NICI UNU COMENTEZI DE 2 3 ORI PE FIECARE CHIAR NU AI TREABA?!!!! EU CRED CA TU SI CU TEMIDA SUNTETI SOT SI SOTIE ALTA SOLISTA NELIPSITA CARE FACE ABUZ DE SEMNELE DE PUNCTUATIE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei