Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 ian 2009 - Anul XIV, nr. 24 (4010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Clubul studenţilor petrecăreţi, înfiinţat la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vin vremuri bune, pline de distracţie pentru studenţii petrecăreţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. La iniţiativa unui grup de studenţi suceveni şi a portalului TuSiRomania.ro, ieri, la Suceava, a fost inaugurat „Clubul studenţilor petrecăreţi”, sau „CSP TuSiRomania”.

Startul la distracţii şi lansarea oficială a clubului s-au făcut joi seara, la restaurantul „Padrino”, local situat în vecinătatea campusului studenţesc.

Scopul acestei iniţiative este de a îmbunătăţi viaţa studentului din campusul sucevean prin organizarea de seri sociale şi petreceri cu specific studenţesc.

„Dacă în alte centre universitare din ţară există o cultură foarte bine conturată a acestor seri de petreceri studenţeşti, în Suceava, în ultimul timp s-a cam pierdut spiritul petrecerilor pentru studenţi”, a declarat Ionuţ Bejinariu, manager al portalului TuSiRomania.ro.

 

Fiecare seară de joi este dedicată petrecerilor studenţeşti

Clubul Studenţilor Petrecăreţi doreşte să promoveze seara fiecărei joi ca fiind seara petrecerilor studenţeşti şi să organizeze petreceri pentru toţi studenţii. Studenţii vor avea la dispoziţie şi o platformă online a evenimentelor, aşa cum s-au obişnuit deja, pe site-ul www.TusiRomania.ro, unde vor putea consulta programul complet al petrecerilor, vor putea descărca fotografii şi clipuri video de la petreceri şi vor putea face comentarii. „CSP TuSiRomania” îşi propune să promoveze conceptul de „student CSP”, care înseamnă „membru al clubului, care poate beneficia de reduceri sau alte avantaje”.

În cadrul acestor evenimente studenţii vor avea parte de surprize, concursuri şi premii, precum şi invitaţi speciali, care vor aduce un plus de valoare petrecerilor organizate de „CSP TuSiRomania”.   

„Cu siguranţă, această iniţiativă de a avea un club de petreceri va contribui la creşterea gradului de satisfacţie al studenţilor care studiază în campusul universitar sucevean”, a mai spus Ionuţ Bejinariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul studenţilor petrecăreţi, înfiinţat la Suceava.
 Vizualizări articol: 2319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Clubul studenţilor petrecăreţi, înfiinţat la Suceava3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SUNA MAI BINE "CLUBUL STUDENTILOR UNITI" !!! trimis de
(31 ian 2009, 12:09:54
SUNA MAI BINE " CLUBUL STUDENTILOR UNITI " DEOARECE LA PETRECERI TOTI ROMANII SUNT UNITI INCLUSIV STUDENTII DAR CAND E VORBA SA FIE CINEVA CARE SA LE APERE DREPTURILE SI INTERESELE NU SE GASESTE NIMENI CARE SA LUPTE CU ADEVARAT PT EI .
2.   DOAR UNITI VE-TI PUTEA CASTIGA IN VIATA !!! trimis de
(31 ian 2009, 12:23:38
UN EXEMPLU AR FI URMATORUL :

DACA UNIVERSITATEA " FANE BABANU " SUCEAVA AR IMPUNE MAINE STUDENTILOR AFLATI IN SEMESTRUL I SCHIMBAREA TAXEI ANUALE DE SCOLARIZARE(ADICA ILEGAL) INCEPAND CU SEM. II PRIN ANEXAREA UNUI NOU CONTRACT (CHIAR DACA ESTE PREVAZUT IN CONTRACTUL DE STUDII A STUDENTILOR CA ACEST CONTRACT SE MODIFICA DOAR CU ACORDUL PARTILOR) NU AR EXISTA NICI UN CLUB,LIGA,ASOCIATIE CARE SA LE APERE CU ADEVARAT INTERESELE STUDENTILOR PANA LA CAPAT FARA A CEDA PRESIUNII EXERCITATE ULTERIOR DE CONDUCEREA RESPECTIVEI UNIVERSITATI PRIN ANUMITE MIJLOACE .
3.   ? trimis de
(31 ian 2009, 15:33:37
?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei