Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 ian 2009 - Anul XIV, nr. 4 (3990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fenomen

Sucevenii nu se mai înghesuie la plata taxelor şi impozitelor locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Speriaţi de criza financiară, sucevenii nu se mai înghesuie să-şi achite taxele şi impozitele locale. Dacă în ultimii ani ghişeele şi casieriile municipalităţii sucevene erau luate cu asalt de mii de oameni, încă din primele zile ale anului, anul acesta, pentru prima dată, holurile Primăriei sunt aproape pustii.

La orele de vârf abia dacă sunt doi-trei oameni aşezaţi la ghişee, pentru a se informa asupra sumelor pe care le au de achitat la bugetul local, iar doar o parte din ei se încumetă să le şi achite pe loc, deşi taxele şi impozitele au rămas la acelaşi nivel ca în ultimii doi ani.

Nici măcar reducerea de 10%, de care pot beneficia la achitarea integrală a taxelor pe acest an, până la data de 15 martie – taxa de salubrizare şi 31 martie – impozitele pe teren şi clădiri, nu a atras prea mulţi doritori.

În aceste condiţii, Primăria Suceava se confruntă cu cele mai slabe încasări la bugetul local, din ultimii ani. Pe de altă parte, numărul foarte mic al celor care au venit ieri să îşi achite taxele şi impozitele poate fi justificat de dorinţa unei bune părţi a populaţiei de a asista la slujba de Bobotează, pentru a lua apă sfinţită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii nu se mai înghesuie la plata taxelor şi impozitelor locale.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii nu se mai înghesuie la plata taxelor şi impozitelor locale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru ce? trimis de
( 9 ian 2009, 01:16:04
Pentru ce sa platim la timp taxele si impozitele pe case si pe masini? Pentru ca sa ne rupem masinile in ulitele Sucevei, deoarece dupa cum arata strazile orasului au ajuns la acest statut. De ULITA. Sa-i bag in buzunar lui Lungu spaga firmelor de constructii care repara chipurile strazile orasului? Mi-e jena de acest oras si de starea in care a ajuns.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei