Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 dec 2008 - Anul XIII, nr. 302 (3983)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Discotecă la subsolul halei centrale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Crater – acesta va fi numele unei noi discoteci, care se deschide chiar în centrul Sucevei, nu peste multă vreme. Dacă locaţia aleasă de investitor, un sucevean care şi-a petrecut 15 ani de viaţă în Belgia, este puţin neobişnuită – la subsolul fostei hale centrale, în locul cunoscut de ani de zile drept „Fierărie”, scandalul izbucnit între el şi ceilalţi chiriaşi ai clădirii este şi mai ciudat.

În vreme ce proprietarii magazinelor de mobilă de la etaj îl reclamă pentru că le-a inundat marfa şi că i-a lăsat fără curent în timpul zilei, patronul viitoarei discoteci, Vasile Cozubaş, are la rândul său o mulţime de reclamaţii la adresa vecinilor săi de imobil.

“Se plâng că le-am inundat mobila? Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple dacă ar fi făcut totul corect. Am hidrant în spaţiul închiriat de mine, era normal să îl testez dacă merge, să putem acţiona în cazul unui incendiu. Când colo ei îl ţineau doar de formă, nu avea pic de apă în el şi mai are şi instalaţia defectă. Dacă veneau pompierii, cum le justificam eu un hidrant gol?”, se apară Vasile Cozubaş.

Pana de curent de pe urma căreia au avut de tras şi vecinii săi este explicabilă în condiţiile în care a trebuit să fie înlocuit sistemul electric din pereţi, atât de uzat şi de vechi că nu ar fi făcut faţă în nici un caz solicitărilor echipamentelor necesare unei discoteci.

 

Conducte sparte, în calea celor 110 decibeli din discotecă

Proprietarul discotecii are şi alte nemulţumiri la adresa celor de la etajul clădirii, pe motiv că aceştia nu au vrut să pună bani să repare la comun ţevile de scurgere a dejecţiilor, de la băile de sus.

“Mie îmi plouă în cap, iar lor puţin le pasă. Le-am spus de două săptămâni să reparăm, dar nici nu vor să audă. Mă grăbesc şi eu, am investit o mulţime de bani aici şi nu pot deschide nimic din cauza lor”, mai spune Vasile Cozubaş, care a închiriat spaţiul de la subsol de la Cometex Suceava.

“Plătesc 5000 de euro pe lună pentru acest spaţiu şi bat pasul pe loc pentru că mi se pun tot felul de piedici. Am înţeles, e clădirea veche, am investit să schimb instalaţia electrică, să repar pereţii, să igienizez, dar nu e normal să schimb instalaţiile interioare tot singur, când alţii le folosesc de cel puţin 10 ani”, spune patronul discotecii Crater, care susţine că a investit acolo peste 100.000 de euro, în special în echipamente audio, lumini şi lasere performante.

Vasile Cozubaş spune că în Crater se va asculta muzică la o intensitate de 110 decibeli, ca în discotecile din străinătate, motiv pentru care va trebui să izoleze parţial subsolul clădirii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Discotecă la subsolul halei centrale.
 Vizualizări articol: 3715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 12 voturi
Discotecă la subsolul halei centrale3.9512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Observatie trimis de
(25 dec 2008, 07:36:22
asa este la noi , lumea moare de foame si dom.VASILE vrea sa ne umple pantecele cu decibeliii lui BELGIENI, hai noroc si sarbatori fericite.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei