Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 dec 2008 - Anul XIII, nr. 285 (3966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Buget de austeritate

Primăria Suceava, afectată de criza economică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Municipalitatea suceveană va avea un buget de austeritate pentru anul viitor, în vreme ce salariile angajaţilor nu vor mai fi majorate. Acestea sunt doar câteva din efectele crizei economice, pe care o resimte deja Primăria Suceava, unde se înregistrează încasări tot mai slabe la taxele şi impozitele la bugetul local.

În această perioadă se lucrează deja la fundamentarea bugetului pentru 2009, dar situaţia nu se arată a fi deloc roz.

„În anul 2009 se anunţă clar că va fi un buget de austeritate şi la Primăria municipiului Suceava. Efectele acestei crize economice se simt, încasările au scăzut şi la primărie, atât timp cât nu merge cum trebuie economia, iar oamenii nu au bani suficienţi, nici primăria nu dispune de aceşti bani. Vom reduce drastic toate cheltuielile şi vom încerca să facem cât mai multe investiţii”, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Ca primă măsură, salariile angajaţilor din Primărie vor fi „îngheţate”, fără a mai fi acceptate noi creşteri salariale, de la 1 ianuarie 2009, tot aşa cum nu vor mai fi scoase posturi libere la concurs în cadrul acestei instituţii.

 

Propuneri pentru investiţii, transmise prin asociaţiile de proprietari

Dacă în anii trecuţi, edilul-şef al Sucevei a convocat cetăţenii din cartiere, pentru a stabili priorităţile lor pentru investiţiile din anul următor, anul acesta, din cauza alegerilor, aceste întâlniri săptămânale cu populaţia nu au mai avut loc.

Tocmai de aceea, propunerile populaţiei sunt aşteptate la Primărie prin intermediul preşedinţilor şi administratorilor asociaţiilor de proprietari, care vor fi convocaţi într-o şedinţă specială săptămâna viitoare, în data de 9 decembrie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava, afectată de criza economică.
 Vizualizări articol: 2169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Suceava, afectată de criza economică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sigur ca da.... trimis de
( 3 dec 2008, 14:22:09
La cati bani s-au cheltuit cu campania electorala in Suceava si la cati bani s-au bagat in pavele si borduri normal sa nu mai fie bani. Ca sa vedeti pana unde a ajuns bataia de joc de banii populatieti uitativa la trotuarul care duce spre moll, unde s-au ingrorat bordurile in betonul turnat. Rusine sa va fie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei