Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 oct 2008 - Anul XIII, nr. 241 (3922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

Oltean spune că Flutur este aşteptat la Agricultură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vicepreşedintele PD-L, Ioan Oltean, a declarat ieri, la prezentarea programului acestui partid pentru agricultură de la Casa Culturii, că agricultorii din România îl aşteaptă pe liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, să se întoarcă la Ministerul Agriculturii. Oltean a precizat că într-o vizită pe care a avut-o la Satu Mare, mai mulţi agricultori i-au solicitat să-i transmită lui Gheorghe Flutur că vor ca acesta să se întoarcă în funcţia de ministru al Agriculturii. „Agricultorii mi-au spus că de când a plecat Gheorghe Flutur din funcţia de ministru, nu s-a mai întâmplat nimic şi nu au mai beneficiat de nici un sprijin”, a susţinut Oltean. Prezent în faţa liberal-democraţilor suceveni, Ioan Oltean le-a cerut acestora să nu lase programul de guvernare al PD-L numai pe hârtie. „Pentru a-l putea realiza este necesar ca PD-L să preia guvernarea. Ceea ce a făcut Gheorghe Flutur aici la Suceava, şi anume îndepărtarea PSD de la guvernarea locală, trebuie să se întâmple şi în alte judeţe ale ţării. Şi vreau să spun că rezultatele obţinute de PD-L la alegerile locale din acest an demonstrează faptul că partidul nostru poate să ajungă la guvernare”, a declarat vicepreşedintele PD-L.

Pe de altă parte, trebuie spus că afirmaţiile lui Olteanu cu privire la solicitarea agricultorilor ca Gheorghe Flutur să se întoarcă la Ministerul Agriculturii a fost accentuată şi de doi dintre ţăranii care au venit cu produse pe scena Casei de Cultură. „Nea Gheorghe”, cum a fost numit unul dintre ei, a spus că după înlăturarea lui Gheorghe Flutur de la conducerea ministerului întreaga agricultură din România „a îngheţat”. La rândul său, fostul consilier de la minister al lui Gheorghe Flutur, Matei Barbu, a spus că în timpul mandatului lui Flutur au existat proiecte care au venit în sprijinul agricultorilor. „După ce a plecat domnul Flutur de acolo, nu s-a mai întâmplat nimic. Eu am mai stat vreo şase luni după ce dumnealui a plecat, însă nimeni nu ştia ce trebuie să facă pe acolo”, a spus Matei Barbu.

 

Flutur: „Rămân la Consiliul Judeţean”

La rândul său, Gheorghe Flutur a precizat că nu se va întoarce în funcţia de ministru al Agriculturii în situaţia în care PD-L va forma viitorul Guvern. „Nu mă întorc la minister. Rămân la Consiliul Judeţean pentru că am o responsabilitate faţă de Bucovina şi judeţul Suceava. Aştept descentralizarea, de aici de la Suceava, iar aceasta va putea fi realizată doar de un guvern PD-L”, a spus Flutur. El a mai adăugat că PD-L dispune de specialişti care ar putea să preia Ministerul Agriculturii, iar cel care va ocupa fotoliul de ministru al Agriculturii va beneficia şi de sprijinul său.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oltean spune că Flutur este aşteptat la Agricultură.
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oltean spune că Flutur este aşteptat la Agricultură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   HOTII PE HOTI IILAUDA trimis de
(13 oct 2008, 15:13:20
CE DRACU A FACUT FLUTURE CIND A FOST MINISTRU A ADUS GRIPA AVIARA DE CE NU MAI ESTE ACUM GRIPA? SI-A TRAS UN CONSILIER TARAN CICA ALA STIE SA FACA PROIECTE , DUPA CE HABAR NU ARE EL DE AGRICULTURA SE INCONJOARA DE CEI CARE NU STIU CITE TITE ARE O VACA.

DOMNULE OLAREAN DUMNETA STII CA RADAUTIUL NU A AVUT APA 2 ZILE SI NICI N-ATI ANUNTAT POATE SA IZBUCNEASCA ORICIND O NENOROCIRE. DRACU VA MAI ALEGE SA CONDUCETI VOI , NISTE INCULTI, PROFITORI SI NESATUI. RUSINE SA VA FIE, N-ATI FACUT NIMIC PENTRU TARANI.

2.   Agricultoru lu,peste. trimis de
(13 oct 2008, 19:09:39
Sucevenii sa se bucure daca scapa de Flutur.Astuia nu-i place altceva decat sa se ranjeasca pe la televiziuni.Cand au fost inundatiile, toata ziua a stat ca un catel pe langa reporterii televiziunilor.A facut ****ul praf. Acum , a umblat cu Stolojan precum cu capra de anul nou.Doi trogloditi.Parea ca este ceva de capul lui dar....numai infatuare,gargara cat cuprinde si imagine.Multa imagine.Mi-e ca o sa orbeasca sucevenii.
3.   OLAREAN trimis de
(13 oct 2008, 19:52:41
AR FI O MANA CEREASCA PENTRU SUCEAVA SA PLECE FLUTUR DAR NU LA MINISTER CI DE UNDE A IESIT CACI SI LA MINISTER POATE SA APARA IN LOC DE GRIPA AVIARA, GRIPA PORCULU SAU GRIPA VACILOR NEBUNE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei