Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 oct 2008 - Anul XIII, nr. 234 (3915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie definitivă

Tânărul care şi-a ucis prietena rămâne după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Andrei Popiţanu, tânărul de numai 19 ani care a fost arestat luni pentru că şi-a ucis prietena, rămâne mai departe în arestul Poliţiei Suceava. Recursul înaintat de acesta vizavi de hotărârea Tribunalului Suceava de a-l arunca după gratii pentru o perioadă de 29 de zile a fost respins. După ce au analizat probele din dosar şi i-au ascultat pe procurorii criminalişti şi pe avocaţii tânărului, judecătorii Curţii de Apel Suceava au considerat că cercetările trebuie să continue cu Andrei Popiţanu în stare de arest preventiv.

Crima care l-a aruncat pe Popiţanu după gratii s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apropierea discotecii din localitatea Fundu Moldovei. Gelos şi iritat de faptul că Valentina Grămadă, o fată în vârstă de 19 ani cu care era prieten de mai multe luni de zile, nu mai dorea să continue relaţia, tânărul a încercat să pună lucrurile la punct. A invitat-o pe fată afară din discoteca din Fundu Moldovei pentru a avea o discuţie. Lucrurile s-au precipitat, iar Andrei Popiţanu şi-a ieşit din minţi şi a lovit-o pe fată până când aceasta a căzut fără suflare la pământ. Speriat, tânărul a târât corpul neînsufleţit pe o distanţă de câteva sute de metri şi l-a abandonat pe malul râului Moldova, acolo unde a fost descoperit.  

Andrei Popiţanu şi-a recunoscut fapta, iar acum aşteaptă să fie judecat pentru omor calificat, faptă pedepsită cu închisoare de la 15 la 25 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care şi-a ucis prietena rămâne după gratii.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Tânărul care şi-a ucis prietena rămâne după gratii3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei