Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 oct 2008 - Anul XIII, nr. 234 (3915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poziţie

PSD Suceava crede că Biserica trebuie ajutată mai mult în proiectul “Turismul religios”

Duminică, 5 Octombrie 2008 (14:40:11)
Proiectul “Turismul religios în Bucovina” a început cu stângul, este de părere secretarul Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, consilierul judeţean Corneliu Popovici. El a arătat că, deşi deliberativul judeţean a aprobat asocierea cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi cu 15 primării în vederea derulării proiectului, multe din datele problemei sunt încă sub semnul întrebării. Primul, în opinia lui Popovici, îl reprezintă absenţa arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, de la şedinţa Consiliului Judeţean în care s-a aprobat asocierea, deşi şeful instituţiei, Gheorghe Flutur, a cerut o pauză de un sfert de oră pentru a-l aduce pe înaltul prelat la întrunire. “S-a anunţat, la un moment dat, întreruperea şedinţei de Consiliu Judeţean pentru că trebuia să vină şi ÎPS Pimen. Nu a mai apărut şi poate administraţia, cei care s-au întâlnit cu ÎPS Pimen în pauza şedinţei deliberativului ne spun de ce nu a mai venit în plenul şedinţei şi a preferat să coboare în grabă scările din Consiliul Judeţean”, a spus Popovici, care candidează pentru un mandat de senator în colegiul Rădăuţi. Vicepreşedintele PSD Suceava consideră că administraţia judeţeană ar trebui să sprijine mai mult Biserica pentru ca proiectul „Turismul religios în Bucovina” să devină viabil. Proiectul „Turismul religios în Bucovina” va fi lansat în mod oficial în cadrul Forumului Regional de Investiţii care va avea loc în perioada 10 – 12 octombrie a.c., la Centrul Economic Bucovina Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava crede că Biserica trebuie ajutată mai mult în proiectul “Turismul religios”.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD Suceava crede că Biserica trebuie ajutată mai mult în proiectul “Turismul religios”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei