Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 oct 2008 - Anul XIII, nr. 234 (3915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Exerciţiu

Rozopol a demonstrat că dintr-o scândurică de 10 bani se pot scoate 15 euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Candidatul PNL pentru un mandat de deputat pe colegiul Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc, omul de afaceri Philip Rozopol, este hotărât să-i înveţe pe cei care au afaceri în domeniul agroturismului să facă şi mai mulţi bani prin dezvoltarea unor activităţi conexe legate de meşteşugărit.

El a arătat că se pot scoate câştiguri frumoase din meşteşugul lemnului. Rozopol a şi exemplificat acest lucru într-o conferinţă de presă. Omul de afaceri liberal a prezentat o bucăţică de scândură din brad care, după cum s-a exprimat el, „de obicei la munte se dă cu piciorul, se aruncă, se joacă un câine cu ea în gură”, care costă 10 bani şi care, prelucrată, poate aduce câştiguri de 15 euro.

Rozopol a arătat că din bucăţica respectivă de scândură se pot face ascuţitori, brelocuri, suporturi pentru creioane, jucării. El a şi prezentat astfel de produse în conferinţa de presă, oprindu-se la o jucărie care reprezenta un clovn.

„Această jucărică ecologică este şi simpatică, face parte din eşichierul politic, dă din mâini şi din picioare şi costă 25 de lei. Avionul din lemn a fost monopolizat de fiul meu şi nu am putut să-l iau din mâinile lui. Ce vreau să accentuez prin prezentarea aceasta, chiar dacă vi s-a părut puţin caraghioasă, este că e extrem de important să reuşim să canalizăm producătorii din zona de munte spre asemenea activităţi”, a spus Rozopol.

 

Fonduri nerambursabile pentru activităţi meşteşugăreşti

El a precizat că o persoană poate face zilnic 50 de asemenea jucărioare, câştigul fiind de 150 de euro. Rozopol a subliniat că o astfel de afacere se poate dezvolta cu investiţii minime, arătând că se pot accesa fonduri nerambursabile de până la 200.000 de euro pentru achiziţionarea de utilaje, scule şi unelte necesare desfăşurării activităţii meşteşugăreşti. El a arătat că pentru a avea succes deplin este important de pătruns pe piaţa externă.

„Ceea ce mai pot oamenii să facă şi ne lipseşte nouă acum este câştigarea unor pieţe externe, pentru că la final toate au un brand. 20% din preţ îl reprezintă brandul care în cazul jucăriilor pe care le-am prezentat aici se numeşte „Bartolucci”. De ce nu s-ar chema Bucovina? Trebuie să ne creştem vizibilitatea pe piaţă, iar pentru asta există bani nerambursabili şi trebuie să-i învăţăm pe oameni cum să-i ia. Târgurile de turism de până acum fie promovează mâncare, fie facilităţi de turism şi am sesizat o alunecare spre facilităţi de turism extern. Voi propune şi un brand pe această temă, să ne promovăm în aşa fel încât să revenim pe turismul intern de 12 luni”, a mai spus Rozopol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol a demonstrat că dintr-o scândurică de 10 bani se pot scoate 15 euro.
 Vizualizări articol: 2658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 9 voturi
Rozopol a demonstrat că dintr-o scândurică de 10 bani se pot scoate 15 euro3.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei