Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 oct 2008 - Anul XIII, nr. 234 (3915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Imprudenţă

Accident cu trei răniţi la Frumoasa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Imprudenţa unui tânăr în vârstă de 21 de ani, care a efectuat o depăşire extrem de periculoasă, a dus la producerea unui accident rutier în urma cărui el şi doi soţi aflaţi într-o altă maşină au fost răniţi.

Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 13.30, pe drumul judeţean 209 C, la kilometri 2+900, în localitatea Frumoasa.

Din cercetările agenţilor Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava rezultă că şoferul de 21 de ani, Marius Constantin P., aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, în timp ce se deplasa dinspre Frumoasa spre Suceava, a intrat în depăşirea unei maşini într-un vârf de pantă, unde vizibilitatea este aproape de zero. Pe sensul opus de mers conducătorul auto a izbit violent un autoturism Ford, condus regulamentar de un bărbat de 39 de ani, aflat în maşină alături de soţia sa.

Impactul a fost deosebit de violent, autoturismul Ford fiind proiectat în şanţ.

La faţa locului au ajuns ambulanţe şi un echipaj de la „Descarcerare”, toate cele trei persoane fiind transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava.

Victimele au răni destul de grave, ieri seară, în cazul conducătorului auto de 21 de ani fiind luată în calcul transportarea de urgenţă la o clinică din Iaşi.

Cei doi şoferi implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu trei răniţi la Frumoasa.
 Vizualizări articol: 7776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Accident cu trei răniţi la Frumoasa2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Logan+ford=>opel trimis de
( 4 oct 2008, 11:20:30
"Marius Constantin P., aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan"........"a izbit violent un autoturism Ford, condus regulamentar"........."Impactu a fost deosebit de violent, autoturismul Opel fiind proiectat �n sant."

Concluzia - un LOGAN a izbit un FORD si in sant a fost proiectat un OPEL.
1.1  RE: Logan+ford=>opel trimis de
( 4 oct 2008, 11:30:18
da, buna asta.....
1.2  RE: Logan+ford=>opel trimis de
( 4 oct 2008, 20:00:48
:)))
1.3  RE: Logan+ford=>opel trimis de
( 5 oct 2008, 10:36:10
Impactul a fost deosebit de violent, autoturismul Ford fiind proiectat �n sant. totusi e ford nu opel.
1.4  RE: Logan+ford=>opel trimis de
( 5 oct 2008, 14:56:33
"In urma sesizarilor dumneavoastra, am efectuat corectura pe material. Va multumim!"

Au corectat articolul.
2.   Completare trimis de
( 4 oct 2008, 11:26:39
Probabil ca OPELUL "proiectat" era un model nou, nemaivazut pe la noi, era PROTOTIP.
3.   ......... trimis de
( 4 oct 2008, 11:33:10
d-le paiu de-te acasa si lasa-te de meserie ca esti analfabet.....
4.   Pt. Domnul Paiu trimis de
( 4 oct 2008, 12:22:45
... LASA-NE!

... LASA-NE!
5.   Corectura trimis de
( 4 oct 2008, 12:54:13
In urma sesizarilor dumneavoastra, am efectuat corectura pe material. Va multumim!
6.   Sa dati la ziar poza lu ala din mercedes trimis de
( 5 oct 2008, 11:12:03
din ce zic unii martori care au vazut accidentul dar de la oarece distanta, rezulta urmatoarele: ca accidentul s-a produs in primul rand datorita unei manevre de depasire. cele trei persoane implicate direct in accident sunt acum VICTIME pentru ca UN NENOROCIT DE SOFER CE CONDUCEA UN MERCEDES CLASA C ARGINTIU A ACCELERAT IN MOMENTUL CAND A VAZUT CA ESTE DEPASIT DE LOGAN.

ACEL NENOROCIT CU MERCEDESUL ARGINTIU ARE PE CONSTIINTA O FAMILIE TANARA CARE ZACE PE PATURILE DE SPITAL SI UN BAIAT CARE SE ZBATE INTRE VIATA SI MOARTE. deci, rezulta ca din cauza nenorocitului cu mercedesul argintiu s-a produs tragicul accident. acum nenorocitul cu mercedesul argintiu este ferit de mana legii dupa ce a fugit de la locul accidentului ca un mizerabil ucigas moral.

poate totusi va aparea vreun martor cheie care sa ne spuna si numarul de inmatriculare al mercedesului argintiu...avand in vedere ca la casele din apropiere lucrau multi muncitori.
7.   STOP ACCIDENTELOR RUTIERE trimis de
( 5 oct 2008, 11:20:09
portiunea de drum moara-frumoasa este prost semnalizata din punct de vedere rutier. au aparut o multitudine de drumuri laterale unde se construiesc case, drumuri laterale care nu sunt semnalizate.

pe portiunea de drum moara-frumoasa se circula cu viteze de peste 120 km/ora, pana la intrarea in curbele de la frumoasa.

vinovati sunt si cei care administreaza acea portiune de drum. de ce avem linie discontinua in varf de panta, pe ambele sensuri ale drumului ???
8.   Bun asa trimis de
( 5 oct 2008, 11:23:09
nah ..viteza asta....ucide oameni....
9.   Constiinta fugarului trimis de
( 5 oct 2008, 11:32:43
intr-adevar, urmele de franare brusca a loganului sunt de cel putin 50 de metri pe asfaltul de pe contrasens. intr-adevar loganul a fost fortat de la peste 300 de metri sa accelereze la maxim pentru a depasi mercedesul. iar boul ala din mercedes, daca a vazut ca loganul nu-l poate depasi si a vazut ca se apropie varful dealului unde nu este deloc vizibilitate, de ce a mai accelerat? de ce ai accelerat gunoiule si criminalule cu mercedes, pentru ca sa distrugi trei vieti? de cate ori ai sa mai treci pe acolo sa te bantuie durerea si suferinta pe care ai provocat-o. si acum dormi bine noaptea? criminal rutier ce esti!
9.1  RE: Constiinta fugarului trimis de
( 6 oct 2008, 11:15:59
bun, am inteles ca mercedesu a accelerat

da pana la urma loganu de ce trebuia sa depaseasca? daca stia ca n-are motor si a vazut ca nu are timp de ce a insistat? unde se grabea el de nu mai rabda sa stea in fundu mercedesului pana in varfu dealului? ... sa nu fiu inteles gresit, legea spune clar ca n-ai voie sa accelerezi daca esti depasit. sunt insa multi soferi de logan care cred ca au racheta sub cur, si nu e deloc asa.

"loganul a fost fortat de la peste 300 de metri sa accelereze la maxim pentru a depasi mercedesul" - cine l-a fortat? ducea raniti la spital? ii nastea nevasta in masina?

10.   Niste inconstienti pe sosele trimis de
( 5 oct 2008, 11:51:22
Vreau sa spun cite ceva despre accident daca e cineva interesat. Cunosc bine familia care se afla in ford si am vorbit cu ei. Ce s-a intimplat: teribilism (din partea soferului de mercedes ca na are mertzan... cum sa fie el umilit de un logan si atunci a accelerat) lipsa de experienta in trafic si in situatii limita a soferului din logan si-a spus cuvintul, exista destul loc intre mertan si ford. Soferul din ford a observat loganul ce intra in depasire si aproape a oprit pe marginea drumului avind jumatate din masina scoasa de pe carosabil asadar loganul se putea strecura dar soferul s-a "blocat"a franat (s-au gasit aprox. 70m urme de frina) si nu a mai putut evita impactul.

Isi cerea scuze de pe marginea patului din spital soferul de pe logan insa tardive.

Oricum si fraierul din mertzan e vinovat are pe constiinta 40-50 de zile de imobilitate la pat a soferului din ford, scripeti, greutati si suruburi prin picioare.

Astia trebuie batuti de 3 ori pe zi cu ranga in
11.   Adevarul va iesi la iveala trimis de
( 5 oct 2008, 12:16:26
ce atatea intrebari? de ce nu verifica politia mercedesurile argintii inmatriculate cel putin in judetul suceava? sa aflam si noi identitatea magarului care accelereaza cand este depasit regulamentar.

asteptam ca politia profesionista din suceava si colaboratorii, sa trateze cu maximum de responsabilitate acest caz si in urma verificarilor tehnice si prin metode specifice sa vedem in cel mai scurt timp rezultatul final si poza vinovatului. alo? a auzit cine trebuie?
12.   Pregatiti celula cu scaune de mertan trimis de
( 5 oct 2008, 13:34:15
cine a scos ranitii din masini imediat dupa accident? doamna bruneta cu jeep-ul, care a ajuns printre primii, daca nu chiar prima care a oprit la locul accidentului este rugata sa dea detalii despre posesorul mercedesului argintiu, poate chiar un nr.de inmatriculare, daca l-a observat cand a trecut pe langa ea...
13.   Ranitii trimis de
( 5 oct 2008, 14:30:36
dupa informatiile pe care le stiu cei doi raniti din ford au fost scosi din masina de catre tanarul din logan care mai apoi a lesinat.trebuie mentionat faptul ca acest tanar era cel mai grav ranit dintre toti cei care au fost implicati in accindent.Acest lucru arata faptul ca acest tanar s-a gandit mai intai la vietile celorlalti iar mai apoi la el
14.   In cautarea adevarului trimis de
( 5 oct 2008, 14:34:09
datorita unui imbecil cu mercedes care nu a acceptat sa fie depasit de un logan s-a produs un grav accident rutier.Ne adresam tuturor celor care ne pot da informatii pentru a afla cine este acest derbedeu care a distrus viata a trei tineri.Pentru ajutor contactati email-ul arsenia_10@yahoo.com
15.   Prindeti criminalul trimis de
( 5 oct 2008, 15:37:18
cine a trecut vineri intre orele 12.30-12.50 pe drumul dintre suceava si moara spre FRUMOASA si isi aminteste ca ar fi vazut un autoturism mercedes argintiu sau daca a vazut numarul de inmatriculare al acestei masini este rugat sa mearga la politie si sa nu lase sa scape nepedepsit pe acel nenorocit de sofer cu mercedes, care n-a avut nici macar minima decenta de a intinde o mana de ajutor celor trei victime ale accidentului care zaceau intinse pe iarba, pline de sange si cu multiple fracturi.

RUSINE CRIMINALULE! DACA NU VII TU DE BUNA VOIE LA POLITIE VINE POLITIA SI VIN RUDELE CELOR ACCIDENTATI SA-TI RUPA CAPUL NENOROCITULE!

NUMARUL DE INMATRICULARE ORICUM VA FI DAT POLITIEI DE CATRE BAIATUL DIN LOGAN !
16.   Eroarea trimis de
( 5 oct 2008, 21:38:18
pdl si psd au legaturi ascunse pt alegeri,PCR e tata lor,ipocrizie ascunsa
17.   Stop accidentelor! trimis de
( 6 oct 2008, 07:05:34
mi-am dat seama cat de grava e situatia pe soselele din tara noastra doar dupa ce am avut ocazia sa locuiesc o vreme in sua (specializare); aici infrastructura este mult, mult mai buna decat la noi; numarul de masini care circula este foarte mare, dar impresia e ca soselele nu sunt incarcate la capacitate; majoaritatea drumurilor sunt cu un singur sens; cu toate acestea limitele de viteza sunt relativ mici (55 mile/ora = 88 km/ora -foarte des, rar 60 mph = 96 kmh si foarte rar 65 mph = 104 kmh); in localitate 25 mph sau 35 mph; si regulile se respecta ca altfel e bai.

la noi, din pacate mergem cu viteza imensa pe drumuri care predispun ele insele la accidente (majoritatea au o banda pe sens); nu respectam limitele de viteza, si asa mari

doamne ajuta!
18.   Fac doar o proba trimis de
( 6 oct 2008, 12:03:41
vreau sa vad daca aici sunt lasata sa postez comentarii pt ca in alta rubrica nu ma lasa
19.   Revolutie trimis de
( 6 oct 2008, 15:22:20
soferul de pe mercedes trebuie linsat.asa ceva nu se poate!!!
20.   Prostia omeneasca trimis de
( 6 oct 2008, 20:19:07
un imbecil cu un mercedes` care nu vroia sa fie depasit..in orice caz mertzanu nu voia sa fie depasit de un logan, deci baiatu din logan orice ar fi facut nhu cred k ar fi putut scapa de bou ala...ala trebuie linsat
21.   ???? trimis de
( 6 oct 2008, 23:05:44
stie cineva EXACT k mercedesu ar fi argintiu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei