Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 oct 2008 - Anul XIII, nr. 234 (3915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracţie

Noile locuri de joacă, inaugurate cu petreceri pentru copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Chiote de bucurie şi o mulţime de râsete au răsunat ieri prin cartierele Sucevei, în zonele unde au fost inaugurate cele noi opt locuri de joacă realizate de Primăria Suceava.

Pentru amenajarea acestor locuri de joacă moderne municipalitatea a investit aproximativ 450.000 de lei.

Primul loc de joacă inaugurat a fost cel de pe strada Tineretului, din cartierul Burdujeni, care zilnic trezeşte interesul a sute de copii, care vin să se joace acolo.

Bucuria copiilor a fost şi mai mare când au dat cu ochii de cei doi clovni aduşi de Primărie, care s-au dat peste cap, la propriu şi la figurat, să le facă pe plac copiilor şi să îi ţină mereu cu zâmbetul pe buze.

De altfel, bucuria copiilor s-a dovedit molipsitoare şi pentru cei din jurul lor, de la primarul Ion Lungu, viceprimarii Lucian Harşovschi şi Viorel Seredenciuc, aleşi locali şi candidatul de deputat de Burdujeni – Ioan Bălan, care au petrecut câteva zeci de minute printre copii, servindu-i cu dulciuri şi sucuri.

“Acestea sunt primele locuri de joacă realizate în cadrul unul proiect mai amplu, care prevede modernizarea a 74 de locuri de joacă în municipiul Suceava. Toate vor fi făcute din elemente moderne, care nu sunt periculoase pentru copii. Vrem ca ei să se simtă cât mai bine aici, să se bucure de echipamentele puse la dispoziţie, iar pentru a înfrumuseţa aceste locuri, în perioada următoare ne vom ocupa şi de amenajarea de spaţii verzi în jurul acestora”, a declarat primarul Ion Lungu.

Clovnii aduşi de Primărie i-au mobilizat foarte tare pe copii cu jocurile lor distractive, aceştia bucurându-se din plin de şansa de a avea aproape de casele lor un loc de joacă modern, în care să îşi petreacă timpul liber jucându-se cu mulţi alţii de vârsta lor.

 

Spectacol interactiv pentru cei mici

Următorul loc de joacă inaugurat a fost cel din Zamca, de pe strada Oituz, unde a fost amenajat un mini-parc de distracţii pentru copii, pe o suprafaţă de 500 de mp.

După ce au luat la rând toate toboganele, balansoarele şi căluţii, copiii s-au amuzat teribil încercând să urmărească instrucţiunile clovnilor, care le testau agilitatea sau îi puneau să se alinieze sub forma unui trenuleţ, pornind cu ei la drum, pe ritmul melodiei „Gaşca mea”, de la HIQ.

Pe lângă baloane colorate, animăluţe făcute din baloane şi, bineînţeles, dulciuri, Primăria le-a oferit şi o explozie de confetti, lansate de la înălţimea unui turn de plastic din parcul de joacă, sute de bucăţele de hârtii colorate şi lucioase răspândindu-se în văzduh, în vreme ce copiii săreau să le prindă sau admirau căderea lor.

Astfel au fost date ieri în folosinţă, oficial, opt noi locuri de joacă, din care trei în Burdujeni - pe strada Tineretului, pe Amurgului şi pe strada Florilor, în zona Gării Burdujeni, două în Zamca – pe străzile Oituz şi Octav Băncilă, unul în cartierul George Enescu - pe strada Aleea Venus nr. 2, unul în  Iţcani, în parcul Gării, dar şi unul pentru cartierul Obcini, pe strada Staţiunii, în dreptul blocului D4.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noile locuri de joacă, inaugurate cu petreceri pentru copii.
 Vizualizări articol: 1112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noile locuri de joacă, inaugurate cu petreceri pentru copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
( 4 oct 2008, 13:21:36
bravo voua!
1.1  RE: Bravo trimis de
( 4 oct 2008, 22:49:46
va felicit pentru distrugerea locurilor de joaca pentru copii de pe strada alexandru cel bun, de pe strada marasesti.

de ce nu au aparut articole in ziar despre transformarea acestora in locuri de parcare - transformare determinata direct de primarie , in frunte cu clovnul lungu?

sau in mass-media trebuie laudat lungu, mizeriile pe care le face fiind ascunse?

actiunea ui lungu ar fi de felicitat dar nu este decat o spoiala electorala.
2.   Balan trimis de
( 4 oct 2008, 15:53:53
arata ca un pedofil pe linga copii
3.   Imn trimis de
( 4 oct 2008, 16:29:55
Nu ilmai lasati pe Balan pe langa baietei, ca e periculos. Stitivoi la ce ma refer...
4.   Bravo trimis de
( 4 oct 2008, 17:30:26
Bravo
5.   Pe cand si in zona ANL? trimis de
( 4 oct 2008, 18:23:48
hai si cu inca 2-3 locuri de joaca si la blocurile ANL de la gara, domnule primar, ca sunt peste 100 de copii in zona!!
6.   Locuri de joaca trimis de
( 4 oct 2008, 18:29:23
Lungu si Harsovschi sunt cei mai potriviti clovni pe care i-a avut Suceava pana acum , de ce a mai platit alti mascarici sa faca treba la care ei se pricep foarte bine? De ce locul de joaca de pe prieteniei este lipit de buncarele de gunoi si parculetul este plin mereu de gunoi? Acest parculet este o sursa sigura de imbolnavire pentru copiii nostri. Va rugam mutati buncarele s-au mutati locul de joaca.
6.1  RE: Locuri de joaca trimis de
( 5 oct 2008, 09:20:38
La cum ai vorbit tantalaule sigur le va muta, stai si asteapta..............
6.2  RE: Locuri de joaca trimis de
( 5 oct 2008, 20:15:04
Mai Beshh tu daca esti un lingau comunist dute cu sarumana la toti taranii.
7.   ... trimis de
( 5 oct 2008, 14:32:36
Afisarea primarului pe langa copii (de fapt pe langa inocenta copiilor) da bine la imagine. Acest fapt a fost studiat si folosit de catre... comunisti, stiut fiind faptul ca propaganda comunista era (si este) una dintre cele mai avansate tehnici de manipuil@re.

Daca mai tineti minte, si Ceausescu tot timpul aparea inconjurat de copii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei