Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 aug 2008 - Anul XIII, nr. 179 (3860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

CJ Suceava nu va accepta firme de proiectare specializate în „copiat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava nu va mai colabora cu firme de proiectare specializate în copierea studiilor de fezabilitate pentru proiectele pe care această instituţie le promovează pentru obţinerea de fonduri europene.

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, s-a declarat nemulţumit de calitatea proiectelor depuse de Consiliul Judeţean în mandatul trecut.

El a arătat că studiile de fezabilitate pentru proiectele de infrastructură nu sunt de calitate, motiv pentru care intenţionează să angajeze în cadrul CJ Suceava specialişti în întocmirea de proiecte.

„Nu sunt mulţumit de calitatea proiectelor din Suceava, în primul rând pentru că studiile de fezabilitate sunt proaste. Şi nu vom mai accepta să lucrăm cu firme care nu ştiu altceva decât să copie pagini din alte studii de fezabilitate şi să spună că ei le-au făcut”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că deja a avut discuţii cu trei tineri suceveni specialişti în întocmirea de proiecte cu finanţare europeană, care lucrează în alte zone ale ţării, dar care vor veni în cadrul Consiliului Judeţean Suceava.

 

Fonduri pentru reabilitarea a cinci drumuri judeţene

Preşedintele CJ Suceava a arătat că la prima şedinţă a Centrului Regional de Evaluare Strategică din cadrul Agenţiei de Dezvoltare Nord Est, a fost aprobată finanţarea a cinci proiecte depuse de administraţia judeţeană pentru reabilitarea a peste 100 de kilometri de drumuri judeţene.

Flutur a spus că valoarea totală a acestor proiecte este de aproape 28 milioane de euro, fonduri care vor fi folosite la modernizarea drumurilor Vatra Dornei - Panaci – Bilbor, Pojorâta – Rarău, Salcea – Vereşti – Roşcani, Dolhasca – Probota, Dărmăneşti – Calafindeşti – Siret.

Gheorghe Flutur a precizat că administraţia judeţeană va grăbi realizarea proiectelor tehnice şi a procedurilor pentru organizarea licitaţiilor de execuţie, astfel încât lucrările să poată fi începute în toamna acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava nu va accepta firme de proiectare specializate în „copiat”.
 Vizualizări articol: 1273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CJ Suceava nu va accepta firme de proiectare specializate în „copiat”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De-ai casei trimis de
( 1 aug 2008, 12:21:24
Adica, cu alte cuvinte, declaratie pe fata ca numai cine va avea "intrare" va prinde proiecte. Intr-adevar, in timpul mandatelor trecute s-au facut numai studii proaste, aceasta fiind probabil si cauza pentru care Suceava avea cateva zeci de proiecte SAPARD in derulare cand alte judete nu aveau nimic. Tot inainte , don' Flutur !!!
2.   Cornelia Ursachi trimis de
( 2 aug 2008, 10:58:50
Da' chiar dom' Flutur , firma doamnei Ursachi, care a facut drumul ala bengos de la Volovat va fi acceptata la colaborare ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei