Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iul 2008 - Anul XIII, nr. 171 (3852)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Costuri

Preşcolarii şi elevii suceveni vor primi lapte şi corn de 19 milioane de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Costul programului guvernamental „Cornul şi Laptele” în judeţul Suceava va fi de peste 19 milioane de lei, echivalentul a 190 miliarde de lei vechi. Potrivit unei situaţii prezentate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Vasile Ilie, în anul 2008 – 2009 vor beneficia de acest program nu mai puţin de 94.851 de preşcolari şi elevi suceveni.

Ilie a precizat că la licitaţia care va avea loc în perioada 28 – 29 iulie a.c., pentru desemnarea firmelor care vor livra produsele lactate şi de panificaţie, s-au înscris patru firme, SC DORNA SA pentru lapte şi SC Parisienne a la Vys Fălticeni, SC MOPAN SA Suceava şi SAVA CAZAC Broşteni pentru corn.

Licitaţiile vor fi organizate pentru cele două zone ale judeţului, firmele urmând a se împărţi între Suceava – Rădăuţi –Siret – Fălticeni şi Gura Humorului – Solca - Câmpulung Moldovenesc - Vatra Dornei.

„Anul acesta a crescut în mod simţitor numărul beneficiarilor acestui program, în condiţiile în care cornul şi laptele va fi distribuit şi la elevii din clasele V – VIII. În momentul de faţă suntem în faza premergătoare licitaţiilor, fiind deja analizate ofertele depuse de firmele care vor să distribuie produsele. Licitaţia va fi electronică, iar la sfârşitul acestei luni vom şti şi firmele care vor asigura produsele lactate şi de panificaţie în grădiniţele şi şcolile din judeţ”, a spus Vasile Ilie.

Preţul de pornire la licitaţie va fi de 0,31 de lei/porţie pentru produsele de panificaţie şi de 0,67 de lei/porţie pentru lactate.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava a atras atenţia că în momentul de faţă instituţia pe care o reprezintă nu dispune de fondurile necesare pentru acoperirea costurilor cu aceste program guvernamental.

„Din acest motiv, zilele acestea vom solicita Guvernului României să aloce fondurile necesare pentru acoperirea sumelor necesare, atât pentru programul Cornul şi Laptele, cât şi pentru celelalte nevoi pe care le avem la nivelul judeţului”, a mai declarat Vasile Ilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşcolarii şi elevii suceveni vor primi lapte şi corn de 19 milioane de lei.
 Vizualizări articol: 717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşcolarii şi elevii suceveni vor primi lapte şi corn de 19 milioane de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care? trimis de
(23 iul 2008, 12:02:06
care da mai mult, castiga!

calitatea produselor lasa de dorit!!!!!

intrebati-i pe copii,ce prefera?!!!!

de ce nu-i lasati pe ei sa decida ce le place????

prezentati produsele,public,televizat,far ambalaj, unui esantion de copii si din rural si din urban si vedeti rezultatele!!!!!

ca doar ei mananca si ar trebui sa conteze pt firmele respective parerea celor mici!!!!!

da` degeaba vorbesc, ca la noi in tara...cine poate...cine nu, mananca biscuitii aia mici, tari, fara gust...ptiu!!

sunt curioasa,patronii firmei care a dat anu`trecut biscuitii cu pricina, i-a gustat?
2.   Nemultumiti trimis de
(23 iul 2008, 12:35:44
Suntem nemultumiti de acest progrm .Interesele sunt pe primul plan. Daca tot se aloca niste bani, da-ti domnule produse de calitate.S-au saturat copiii sa manance un an intreg numai cornuri fara niciun gust{faina ,apa,drojdie}.
3.   INTERESE trimis de
(23 iul 2008, 13:53:18
LAPTELE ESTE ACRU SCOLILE NU AU LOC DE DEPOZITARE IMPART LAPTELE DIMINEATA IN SALILE DE CLASA UNDE STA INTR-O LADA PANA LA CE ORA ARE CHEF INVATATORUL SA I-L DEA COPILULUI IAR CORNUL ESTE VECHI SI FARA NICI UN GUST SUNT NISTE BANI ARUNCA-TI DE GUVERN AIUREA LA PATRONI IAR BISCUITII JALNICI MAREA MAJORITATE A COPIILOR ORI NU IAU DELOC CORNUL SI LAPTELE ORI I-L ARUNCA SI NU SE INTREABA NIMENI DE CE OARE?
4.   SPAGA DE VAR trimis de
(23 iul 2008, 15:51:54
Daca nici in acest an institutiile abilitate respectiv DADR SV,DSP SV DSV SA SV nu vor verifica conditiile insalubre in care isi desfasoara activitatea unii dintre cei inscrisi si anume ultimul (o constructie nefinalizata si nedotata -lipsa HACCP) si se doreste prin acest program doar sustinerea cainilor comunitari cu aceste produse este de asteptat cu toata extinderea programului pentru mai multi copii sa fie pus in corcondanta cu inmultirea speciei canine.
5.   SPAGA DE VAR trimis de
(23 iul 2008, 15:52:30
Daca nici in acest an institutiile abilitate respectiv DADR SV,DSP SV DSV SA SV nu vor verifica conditiile insalubre in care isi desfasoara activitatea unii dintre cei inscrisi si anume ultimul (o constructie nefinalizata si nedotata -lipsa HACCP) si se doreste prin acest program doar sustinerea cainilor comunitari cu aceste produse este de asteptat cu toata extinderea programului pentru mai multi copii sa fie pus in corcondanta cu inmultirea speciei canine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei