Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iul 2008 - Anul XIII, nr. 169 (3850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urne pentru sesizările câmpulungenilor

În toate zonele municipiului Câmpulung Moldovenesc se amplasează, în locuri publice, urne în care localnicii pot depune sesizări sau sugestii civice.

Iniţiativa aparţine consilierului local social-democrat Vasile Vargan, care doreşte astfel să încurajeze localnicii să se exprime şi să păstreze o legătură permanentă a localnicilor cu aleşii, fără a fi nevoiţi aceştia să stea la cozi pentru audienţe.

„Am ales această soluţie pentru a veni în sprijinul acelor câmpulungeni care nu se pot deplasa ei spre autorităţile locale, din motive de vârstă, de boală, din lipsa timpului sau din alte cauze. Sper că în acest fel sesizările şi sugestiile ne vor parveni mai uşor şi de la cei care se intimidează când trebuie să vorbească oficialilor şi chiar şi de la cei care, aflaţi în tranzit prin localitate, nu vor bate la poarta Primăriei sau a altor autorităţi locale pentru a comunica o sugestie sau o nemulţumire. Dacă până acum oamenii s-au plâns că ajung greu la autorităţi, acum vreau să îi ajut personal ca doleanţele lor să ajungă unde este necesar, fără să mai fie puşi pe drumuri de la un birou la altul”, ne-a explicat consilierul Vargan.

 

Urnele vor fi desigilate din două în două săptămâni

Pentru urgenţe, consilierii locali Vasile Vargan şi Dan Mocanu, reprezentanţi ai PSD în legislativul local, vor acorda audienţe în fiecare luni între orele 8,30-10,30, la camera consilierilor din primăria municipiului, chiar din ultima săptămână a lunii iulie. Pentru celelalte chestiuni se vor folosi urnele. Consilierul Vasile Vargan ne-a mai precizat că urnele vor fi desigilate din două în două săptămâni, când va ridica personal scrisorile localnicilor. Acestea trebuie să fie semnate şi să poarte adresa semnatarului, pentru a i se trimite răspuns, precum şi un număr de telefon pentru a putea fi contactat urgent dacă este necesar. Anonimele nu vor fi luate în considerare.

Consilierul câmpulungean spune că se va ocupa personal de promovarea unor proiecte de hotărâre care să ajute în chestiunile din scrisori sau, dacă problemele nu sînt de competenţa Consiliului Local, va trimite petiţiile instituţiilor specializate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urne pentru sesizările câmpulungenilor.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urne pentru sesizările câmpulungenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Plicurile cu bani de la gateristi.... trimis de
(21 iul 2008, 12:30:26
tot vargan le ridica si acum?
2.   " Perla Bucovinei" trimis de
(21 iul 2008, 12:32:52
De 18 ani i-mi petrec concediul de odihna in Campulung Mold. Cu tristete pot sa va spun (ceeace sigur si Dvs. stiti) ca indiferent de culoarea politica in acest oras nu s-a facut absolut nimic. Centrul orasului arata ca dupa bombardament ca sa nu mai vorbim de strazile laturalnice. Anul acesta(inaintea alegerilor) s-a "asfaltat" prin centrul orasului partial si cu atata graba ca au fost acoperite si gurile de canal. Imediat dupa "lucrare" a inceput sa fie rupt asfaltul pentru alte lucrari. Cum spune romanul "nu stie dreapta ce face stanga". Tot in aceasta primavara am urmarit pentru nu stiu a cata oara campania electorala a politicienilor locali care promiteau ca vor transforma orasul intr-o "perla a Bucovine". RUSINE, RUSINE, RUSINE impotentilor politici. Luati exemplu de la alti vecini din Radauti, Gura Humorului, Falticeni etc. unde se vede cu adevarat mana de gospodari si nu ca voi care nu sunteti capabili nici macar gropile din fata primariei sa le astupati.
3.   Felicitari PNL trimis de
(21 iul 2008, 12:33:18
votam PNL si Serban,tot asa
3.1  RE: Felicitari PNL trimis de
(21 iul 2008, 17:55:51
L-AM VOTAT ODATA SI N-A FACUT NICA,ACU STAU SA VAD DACA AI MAI MERGE CA NAINTE.SPER CA S-A DUA CU CONDUCEREA ORASULUI DE CATRE VRANSERBAN.JOARDA PE EI CA NU MAI TINE
4.   AUZI trimis de
(21 iul 2008, 13:41:01
BANATU-I FRUNCEA
5.   Nu ma dezmint trimis de
(21 iul 2008, 19:57:46
nu vreu si munciesc ci sa mi dea psd bani digiaba ca la prosti,altii sa munseasca
6.   Wrgan trimis de
(21 iul 2008, 20:49:08
sugaciudevargan nu are ce face cu rusu ala cu straniery alt sugacy sa ne jumuleasca barzoiu
7.   Din vremuri de alta data trimis de
(21 iul 2008, 22:50:54
Asa cum era cred in vremurile de odinioara cand caietul de sugestii si reclamatii statea agatat in cui ,cred acestor patrioti le-a venit alta idee.
8.   Pacat,pacat trimis de
(22 iul 2008, 07:40:10
pacat ca nu la ti votat pe cuciurianu ca putea sa faca miracole...,ati vazut ce organizare la bacul de la silvic ,na cazut nimeni asta inseamna ca este organizare asa putea sa fie si campulungul....pacat ca nu la ti votat pe cuciureanu pacat
9.   Urne,pt ce sa se voteze sau vor bani? trimis de
(22 iul 2008, 09:49:38
lasati ne ...lasati ne

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei