Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iul 2008 - Anul XIII, nr. 169 (3850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie finală

Dosarul bătăii filmate din sediul poliţiei, închis de procurori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dosarul în care şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, comisarul Ioan Halaicu, era cercetat, fiind acuzat că ar fi bătut un suspect, în sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a fost închis de procurori.

La sfârşitul săptămânii trecute, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava au dispus scoaterea de sub urmărire penală pe fond a comisarului Halaicu, sancţiunea administrativă dată iniţial în dosar fiind anulată de anchetatori.

Fără nici o probă împotriva şefului Biroului de Investigaţii Criminale, procurorii au admis contestaţia depusă de avocatul lui Halaicu, după aflarea primei decizii în acest caz, cea prin care ofiţerul a fost scos de sub urmărire penală, dar a primit o sancţiune administrativă.

Filmuleţul în care Halaicu apare lovind cu bastonul un suspect, un bărbat din Hunedoara, care a fost adus la poliţie, după ce-a făcut scandal într-un bar, nu este autentic, au stabilit experţii Institutului de Criminalistică.

Un alt argument care a stat la baza acestei decizii este acela că presupusa victimă nu l-a recunoscut pe Halaicu din planşele fotografice cu poliţişti care i-au fost prezentate.

În urma deciziei de acum câteva zile, Halaicu a fost absolvit şi de cheltuielile judiciare în valoare de 500 de lei.

Filmuleţul bătăii din sediul poliţiei a fost adus conducerii IPJ Suceava în luna septembrie a anului trecut de către unul dintre poliţişti, care susţine că a găsit CD-ul cu imaginile video compromiţătoare în cutia poştală a apartamentului în care locuieşte.

Această variantă, însă, nu este una foarte credibilă, fiind vehiculată mai mult cea a răzbunării unuia dintre subordonaţii lui Halaicu împotriva acestuia.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosarul bătăii filmate din sediul poliţiei, închis de procurori.
 Vizualizări articol: 2267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Dosarul bătăii filmate din sediul poliţiei, închis de procurori3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incredibil trimis de
(21 iul 2008, 12:21:57
nu se poate asa ceva!ce alte probe mai trebuiau aduse?
2.   Pt Dana trimis de
(21 iul 2008, 12:28:36
Da ce trebuia sa faca Halaicu, sa-l pupe pe tigan?

3.   Infractori trimis de
(21 iul 2008, 13:37:54
Bine Ioane ca n-ai patit nimic,ai grija de limbricii care intradevar sunt corupti si vor sa ajunga mari in politie dand din casa ,imi dau seama ca nu este usor,dar arde-i pe hoti,fie ei tigani sau romani.
3.1  RE: Infractori trimis de
(21 iul 2008, 18:06:43
a batut un manechin......................
4.   Corect trimis de
(21 iul 2008, 13:48:51
mi se pare corect . foarte bine ca nu l au gasit vinovat nici nu era . toti hotii si smenarii sucevei ajung pe mana lui si care de care mai cu tupeu . da le in ,,bot ,, nea ioane ca altadata sa nu mai puna mana sa fure . si sa nu mi spuneti ca trebuia aplicata legea si ca nu avea voie sa l bata . legea e foarte permisiva cu ei. pana seara sunt la furat iar. si asta dupa ce i au mai prins odata pe ziua respectiva /

.
5.   Corupt trimis de
(21 iul 2008, 15:57:11
asta e un lake care bate oamenii degeaba si le baga aneuri pe gat sa se scoata el de cazuri nerezolvate si cu prime bunisoare.ii vine randul si lui.
6.   DREPTATE trimis de
(21 iul 2008, 20:26:07


DE RAUL LUI HALAICU SE BUCURA DUSMANII LUI SI INFRACTORII .LE-A INTRAT DEMOCRATIA IN CAP HOTILOR SI PROXENETILOR CARE CALCA LEGEA IN PICIOARE SI CARE NU AU NICI UN GRAM DE RESPECT PENTRU MUNCA SI ONOARE. SA DEA DUMNEZEU CELOR CE IL CRITICA PE HALAICU CA E PREA DUR CU INFRACTORII , SA LE PICE VICTIME MAMELE ,SURORILE , NEVESTELE SI SA-L ROAGE PE HALAICU SA LE FACA DREPTATE ASA CUM TREBUIE . HABAR N-AVETI CE VIATA DE CAINE ARE HALAICU SI CEI DIN SUBORDINEA LUI . .NICI NU STITI CATI AR TREBUI SA SE ROAGE PENTRU SANATATEA LOR ..... AR TREBUI PREMIAT SI TRADATORUL LUI HALAICU FIINDCA ASA A MAI AFLAT LUMEA CE OM VALOROS ESTE !
7.   RUSINE trimis de
(21 iul 2008, 20:32:58
Sa va fie rusine daca nici dupa aceste dovezi nu se face dreptate si jigodiile sa fie pedepsite.Bine ca sunt autentice probele pe care le fabrica acesti militieni impotriva unor oameni nevinovati.Subordonatul tau Andreica Razvan cred ca isi roade unghiile ca nu a reusit mare lucru cu acest filmulet sau a-ti dat-o la "pace" RUSINEEEEEEE
8.   Tradatorul trimis de
(21 iul 2008, 20:34:41
tradatorul este Andreica,poate stie cineva adresa sa i se trimita premiul acasa
9.   Da trimis de
(21 iul 2008, 20:40:04
ca HALAICU no sa maqi gasiti merita premiat.
10.   Nepretuit trimis de
(21 iul 2008, 20:42:03
Eu cred ca ar trebui sa le ridicati o statuie acestor jeguri care sunt platiti din banii nostri si primesc prime grase pt cazuri "rezolvate" cu bastonul.Multi dintre cititori stiu foarte bine metodele acestor comunisti spagari care fac totul numai sa scoata avantaje personale.Pentru ei nu functioneaza prezumtia de nevinovatie doar faptul ca esti vinovat 100% si trebuie sa recunosti sau iti explica ei ce variante mai sunt (platit factura la telefon,rata la banca sau materialele achizitionate pentru renovat casa).Si te mai miri ca se intampla atatea lucruri rele ca doar ei nu au timp pt nimicuri trebuie sa scoata banu'!!!!
11.   PREMIAT trimis de
(21 iul 2008, 20:43:29
CRED CA PREMIUL CEL MARE PT HALAICU AR FI TEAPA LUI TEPES VODA !!!!
12.   Lex trimis de
(21 iul 2008, 20:45:08
se poate si mai rau, nu-i asa...???????
13.   CORECT trimis de
(21 iul 2008, 21:41:58
FELICITARI!

SE VEDE CA DREPTATEA VINE SINGURA SI NU ESTE CAUTATA PREA MULT.

Andreica, cum poti rezista in continuare sa lucrezi cu D-L Halaicu?

nu iti crapa obrazul de rusine in fiecare zi?

sau..... te-ai obisnuit....

Nici nu-mi vine sa cred cata putere de iertare are acest comisar.

este cu-adevarat un OM deosebit!

felicitari d-l Halaicu!!!

cei care va respecta va sustin in continuare.
14.   Rau faci, rau gasesti trimis de
(21 iul 2008, 23:34:00
Ce sa spun.Ce vreti ca boschetarii si tiganii sa fie tinuti pe cap sau pe palma.Infractorii sunt tupeisti si nesimtiti si nu le dau nici doua politistilor, asa ca sa fie pusi la punct, ca doar nu traim in tara lui papura voda ca sa incurajam toti raufacatorii.Sa respecte legea si sa nu aiba de lucru cu politia, nu sa dea in cqap, sa omoare, sa fure si sa violeze si apoi sa se planga ca politistii nu au stat in genunchi in fata lor.Numai in Romania se procedeaza asa.Strainii nu se inclina in fata raufacatorilor.Dinte pentru dinte, ochi pentru ochi, ce le suflati in fund atat de mult boschetarilor.Pedeapsa, oricare ar fi, pentru ca nu-i pune nimeni sa savarseasca atatea infractiuni, si pe urma nu le convine tratamentul la care sunt supusi de catre politisti, dar ati vazut cat de nesimtiti sunt ?
15.   INCREDIBIL... trimis de
(22 iul 2008, 09:33:40
Il cunosc bine pe politistul Halaicu, ii cunosc metodele lui de "bun" anchetator... Nimeni, niciun suspect de vreo fapta cat de mica, nu a iesit din biroul lui nebatut! A batut chiar si femei, unele insarcinate. Nu ca cel care i-a facut "surpriza" cu filmul, Andreica, ar fi mai breaz... ce se petrece in Politia Suceava este incredibil... violenta, constrangere etc.... sunt fete care au fost obligate sa faca sex cu acesti domni cinstiti si corecti, politisti adevarati, numai ca sa scape de consecintele unor fapte pe care, de fapt, nici nu le comisesera, Dar acum se vede cat de bolnav este sistemul, fapt, cat de corecti sunt si procurorii. Cu totii stiu cine este Halaicu, ca este vinovat, dar l-au scos.... este incredibil.
16.   S-au saturat politistii de prostituate sau nu trimis de
(22 iul 2008, 21:13:28
S-au saturat politistii de prostituate sau nu le mai plac si au obligat fetele sa faca sex cu ei numai ca sa scape de consecintele unor fapte pe care, de fapt, nici nu le comisesera? Ce fel de moralitate au fetele respective, buna sau rea, sunt prostituate sau nu, domnule CINEVA?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei