Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iul 2008 - Anul XIII, nr. 169 (3850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îmbibat în alcool

Cetăţean rus, pus pe scandal, încătuşat de poliţiştii din Baia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cetăţean rus care a intrat ilegal în România a fost prins de poliţişti, după ce a provocat un scandal monstru într-un magazin de pe raza comunei Baia.

Scandalul a fost anunţat la poliţie, vineri seară, în jurul orei 22:50, la faţa locului deplasându-se lucrătorii postului de poliţie din comună. Oamenii legii au aflat că scandalagiul, aflat în avansată stare de ebrietate, era de naţionalitate rusă şi spărsese mai multe sticle în localul cu pricina, luându-se şi la bătaie cu câţiva săteni care au încercat să-l liniştească.

Pentru că nu se puteau înţelege cu respectivul individ (Vladimir Ţ., de 27 de ani) şi pentru că acesta din urmă sărea la bătaie la oricine se apropia de el, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au predat unui echipaj al Biroului de Poliţie Rurală.

Întrucât avea mai multe zgârieturi pe faţă, la faţa locului a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă, pentru a-i fi acordat primul ajutor.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au aflat că Vladimir Ţ. a trecut fraudulos frontiera de stat a României, cu intenţia de a ajunge în Franţa, şi a stat circa o săptămână în zona Bazarului Rădăuţi, unde a consumat băuturi alcoolice.

Oamenii legii au aflat şi că cetăţeanul rus se eliberase de curând din închisoare, după ce executase o pedeapsă de un an într-un loc de detenţie din localitatea Kerson.

„Cetăţeanul rus a fost preluat de către un echipaj al Direcţiei Poliţiei de Frontieră Rădăuţi în vederea continuării cercetărilor”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cetăţean rus, pus pe scandal, încătuşat de poliţiştii din Baia.
 Vizualizări articol: 635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cetăţean rus, pus pe scandal, încătuşat de poliţiştii din Baia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce cauta aici trimis de
(21 iul 2008, 14:01:46
Javra bolsevica,mars la tine acasa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei