Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iul 2008 - Anul XIII, nr. 169 (3850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Planuri

PSD vrea să fure idei de campanie de la laburiştii britanici

Luni, 21 Iulie 2008 (17:33:30)
Social-democraţii suceveni mizează pe sprijinul socialiştilor europeni, în campania electorală din această toamnă. Europarlamentarul Cătălin Nechifor a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că pe tema revenirii PSD la guvernare are „discuţii intense” cu socialiştii europeni şi că simte „un suport moral care vine către sfera socialistă din diverse ţări europene, care îmi dau sentimentul că social democraţia este dorită”. Conform lui Nechifor, proiectul de dreapta care s-a construit în ultimii 5 ani în ţările Uniunii Europene nu a fost unul foarte bine primit de cetăţeni, ceea ce îl face încrezător că la nivelul întregii Uniuni se doreşte o schimbare. „Sperăm ca alături de colegii noştri europeni, care ne furnizează informaţii şi sfaturi de campanie, să reuşim să punem pe picioare o strategie care să ne dea siguranţa că vor obţine 5 senatori şi 2 deputaţi. Am discutat cu colegi care au făcut parte din staff-ul de campanie al laburiştilor din Marea Britanie şi care cunosc cel mai bine modalitatea prin care o forţă politică de stânga poate demola, la propriu, un partid de dreapta. Încercăm să furăm astfel de idei din zona laburistă britanică, încercăm să le aplicăm pe teritoriul bucovinean, în Suceava şi să avem succes, aşa cum am avut şi în trecut”, a afirmat Cătălin Nechifor. El a precizat că întreaga campanie a PSD va fi construită pe contactul direct cu electoratul, iar oferta social democrată se va baza pe „nevoile primare care stau la baza vieţii de zi cu zi a suceveanului”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD vrea să fure idei de campanie de la laburiştii britanici.
 Vizualizări articol: 1172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD vrea să fure idei de campanie de la laburiştii britanici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Buna idee trimis de
(21 iul 2008, 20:53:30
dl. nechifor, va recomand calduros sa cititi zilnic dayly mail si alte publicatii britanice. veti constata cu surprindere ca exista un puternic curent de opinie impotriva laburistilor, blair fiind considerat direct raspunzator pentru dezechilibrul economic, politic si social din marea britanie. performantele politice ale actualului pm sunt si ele puse serios la indoiala.

dar, desigur, e bine sa va inspirati din ideile lor, nu va fi nici o pierdere. pentru ca in romania nu va mai voteaza nimeni.

2.   Ioan Nechifor, mare idiot! trimis de
(22 iul 2008, 09:55:37
Ioan Nechifor ori e prost ori ne crede pe noi prosti. Ce afinitati au laburistii cu fostii comunisti din RO? Niciuna!

A'pai te laudai, mai japitzo, ca PSD/PCR are doctrina sanatoasa...sak, sak! Ce cauti la "furat"?

Daca nu stii, chiar dupa Lovitura de Stat '89, britanicii s-au oferit cu "doctrina" sa ajute RO cu logistica si administratie. Idolul tau Iliescu a refuzat orice cooperare in acest domeniu, el pe vremea aia isi instala firul rosu cu Moskova.

Nu mai umbla tu la prosteala, lumea s-a desteptat.

Pui de comunist spurcat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei