Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iul 2008 - Anul XIII, nr. 169 (3850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A văzut-o cineva?

Minoră în vârstă de 12 ani, căutată de părinţi cu ajutorul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie din comuna Şcheia încearcă să-şi găsească, cu ajutorul poliţiei, fetiţa, o minoră în vârstă de 12 ani, dispărută de la domiciliu de aproape o săptămână.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Irina Cătălina Marcu a fost văzută ultima oară pe data de 15 iulie a.c..

La data dispariţiei, comunică poliţia, minora era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni din tercot de culoare vernil deschis, pantofi sport tip adidas de culoare albă, cu dungi roşii în partea din faţă, şi o jachetă de culoare verde.

Irina Cătălina Marcu are între 1,47 -1,50 metri înălţime, greutate în jur de 50-55 de kilograme, păr brunet drept, ochi căprui, faţa rotundă, buze proeminente.

Una dintre ipotezele anchetatorilor ar fi aceea că minora ar fi plecat să muncească pe litoral, împreună cu o prietenă de-a ei.

„Persoanele care pot da relaţii cu privire la cea în cauză sunt rugate să sune la telefon 0230 / 203161, 0230 / 203165, 0230 / 203005 sau să ia legătura cu orice unitate de poliţie”, a precizat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

 

Fraţii dispăruţi de la Forăşti au fost găsiţi

Biroul de Presă al IPJ Suceava a anunţat, ieri, că cei doi fraţi minori din comuna Forăşti, dispăruţi de acasă de la data de 11 iulie a.c. au fost găsiţi la sfârşitul săptămânii trecute.

 Adrian (11 ani) şi Andrei (14 ani) Sava, se arată într-un comunicat al poliţiei, au fost găsiţi vineri, în jurul orei 10:00, pe raza comunei de domiciliu, ascunşi în tufişurile din apropierea pârâului Plutoniţa.

„Cu ocazia audierii, minorii au declarat că, în perioada dispariţiei, s-au deplasat pe jos în localităţile Paşcani şi Lespezi, au dormit pe câmpuri, în stoguri de fân şi nu au fost abuzaţi sau agresaţi”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minoră în vârstă de 12 ani, căutată de părinţi cu ajutorul poliţiei.
 Vizualizări articol: 1918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minoră în vârstă de 12 ani, căutată de părinţi cu ajutorul poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara trimis de
(21 iul 2008, 16:34:42
hmm......sa munceasca pe litoral......buze proeminente.......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei