Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 iul 2008 - Anul XIII, nr. 164 (3845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Război în Primărie

Olărean şi Vataman, cu cuţitele pe masă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul şi viceprimarul din Rădăuţi se află deja în război, deşi mandatul celor doi a început abia de câteva săptămâni.

Lăsat fără atribuţii şi luat peste picior de către Aurel Olărean, viceprimarul Dorin Vataman nu a rămas dator şi a răspuns. Replica a venit pe linie de partid, sub forma unui comunicat de presă remis de Biroul Municipal al organizaţiei PNŢCD Rădăuţi, acolo unde Dorin Vataman deţine funcţie de preşedinte.

Starea conflictuală dintre primar şi viceprimar s-a aprins şi mai tare după ce Olărean a insinuat că Vataman nu are atribuţii pentru că „îşi face somnul de frumuseţe de la ora 12.00”.

Dorin Vataman consideră că în afara „glumelor nesărate” făcute de Olărean, „atitudinea duşmănoasă a primarului în raport cu viceprimarul are cel puţin două motive. Este vorba de refuzul viceprimarului de a alia în consiliul local formaţiunea politică al cărei lider local este, PNŢCD-ul,  cu PD-L-ul şi de refuzul de a  acorda sprijin primarului în acţiunea acestuia de a obţine pentru formaţiunea politică din care face parte conducerea comisiei de urbanism a consiliului local”.

Practic, Vataman consideră că a intrat în dizgraţia primarului municipiului Rădăuţi pentru că a refuzat să-i facă jocurile prin care urmăreşte să conducă oraşul în mod discreţionar.

Viceprimarul din Rădăuţi a explicat că nu exclude chiar posibilitatea de a demisiona din funcţie, în condiţiile unei opoziţii făţişe şi dusă până la limita legii şi bunului simţ de către Aurel Olărean.

Primarul Olărean a refuzat să comenteze declaraţiile lui Dorin Vataman.

 

 

Redăm mai jos comunicatul remis de PNŢCD Rădăuţi:

Precizări la unele afirmaţii ale domnului primar Aurel Olărean

 

Domnul primar, în prima sa conferinţă de presă ţinută în calitatea oficială pe care o deţine,  a făcut afirmaţii care l-au vizat şi pe viceprimarul municipiului Rădăuţi, domnul Dorin Vataman. Trecem peste tonul ironic, persiflant şi peste glumele nesărate ale domnului primar. Modul în care alege să  se adreseze cetăţenilor pe care-i reprezintă îl priveşte exclusiv.

Referirea la viceprimarul municipiului a fost nedreaptă şi inacceptabilă. La data şi ora conferinţei de presă, domnul viceprimar Dorin Vataman nu primise încă de la domnul primar atribuţiile de serviciu pe care, conform legii, acesta  i le stabileşte. Totuşi, om echilibrat şi conştiincios, specialist cu mare vechime în construcţii şi urbanism, domnul Vataman a dus la îndeplinire toate dispoziţiile primarului, unele date intenţionat cu scopul degradării autorităţii sale în cadrul instituţiei în care lucrează.

Atitudinea duşmănoasă a primarului în raport cu viceprimarul are cel puţin două motive. Este vorba de refuzul viceprimarului de a alia în consiliul local formaţiunea politică al cărei lider local este, PNŢCD-ul,  cu PD-L-ul şi de refuzul de a  acorda sprijin primarului în acţiunea acestuia de a obţine pentru formaţiunea politică din care face parte conducerea comisiei de urbanism a consiliului local.

Precizăm încă odată că, în împrejurările actuale, PNŢCD acţionează pentru existenţa unui echilibru de putere în administraţia publică locală şi nu va acorda sprijinul său nici unei formaţiuni politice care ar dori să-şi impună singură forţa în Consiliul Local al Municipiului Rădăuţi. Nu vom tolera nimănui apucături dictatoriale şi vom milita pentru eliminarea din administraţia publică rădăuţeană a comportamentului abuziv şi intimidant, a grobianismului şi arbitrariului.

Biroul municipal al organizaţiei PNŢCD Rădăuţi
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olărean şi Vataman, cu cuţitele pe masă.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 7 voturi
Olărean şi Vataman, cu cuţitele pe masă4.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La ce te asteptai? trimis de
(15 iul 2008, 11:12:17
Olarean e un mare nenorocit!!!!! O scarba umana... Sa vedeti ce va face de acum incolo... Bataie de joc, mistocarii, etc.... Dar, va face totul pt. a prospera personal! Mi-as dori sa se ocupe la modul cel mai serios si de prosperitatea Radautului, dar...putine sanse!!!!
1.1  RE: La ce te asteptai? trimis de
(15 iul 2008, 11:32:06
ne-am pacalit noi sucevenii pt ca nu ai cu cine... dar eu am crezut ca radautenii nu sunt chiar asa de prosti (cand au mers la vot) , insa m-am inselat...or trece ei 4 ani...
1.2  RE: La ce te asteptai? trimis de
(15 iul 2008, 16:27:01
sunt cel mai mare cretin imputit si infect , pute suceava de la mine , mananc doar laturi si cccat si s cel mai mare porc si dobitoc si vierme zemuit din cati exista

credeti ma , si un muc e mai destept decat mine caracterul meu e ultima zoaie puturoasa din cate exista , nu mai vorbesc de faptul ca s un complexat notoriu si ca arat de nu ma vede nimeni

pe scurt , sunt doar un infect rejectabil. atat
2.   *********** trimis de
(15 iul 2008, 11:33:02
Marginean prost
3.   EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 11:47:06
Parerea mea este ca intradevar radautenii isi merita soarta. Asa primar au votat asa primar au. Urmeaza intradevar 4 ani de jacmaneli, smecherii si tupeu scarbos, pentru marirea averii DOMNULUI olarean , baiatul orientat si destept.

Asta este radautenilor ati pus botu la minciunile " lu` asta " acu ....suportati consescintele... insa nu uitati sa in lumea asta a noastra... TOATE SE PLATESC ... bune sau rele.
3.1  RE: EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 12:04:59
DOMNUL PRIMAR OLAREAN ESTE CEL MAI BOGAT OM DIN RADAUTI SI-TI GARANTEZ CA NU FACE ACESTE MISCARI PT BANI.INTR-O DECLARATIE DE-A SA EL A MENTIONAT CA NU ARE NEVOIE DE SALARIUL DE LA PRIMARIE,APOI MOBILIERUL DIN BIROU L-A FACUT PE BANI PROPRII...MAI VREI EXEMPLE?????CA SA STII DE CE L-AU VOTAT RADAUTENII....TOATE ARMELE SUNT INDREPTATE ASUPRA PRIMARULUI,DOMNUL OLAREAN,PT K SUNT MULTI CARE AU CREZUT CA DACA AU AJUNS INTR-O FUNCTIE IMPORTANTA LA PRIMARIE SE VOOOOOR IMBOGATI.OLAREAN VA STOPA ACEST FLAGEL.ESTE UN OM CU CREDINTA IN DUMNEZEU...DIN BANI PROPRII A FACUT BISERICA DE PE STR.ST.CEL MARE....ESTE PRIMARUL ALES DE UN NUMAR MARE DE OAMENI,SI CARE LUPTA PT CETATENI,NU PT UN GRUP RESTRANS...MAI VREI EXEMPLE??..L-AM SUNAT INTR-O PROBL.SI A SPUS CA VA FACE TOT POSIBILUL SA FIE BINE SI M-A INDRUMAT.ESTE UN OM CARE ARE RABDAREA DE A ASCULTA CETATEANUL,DE A-L INDRUMA,DE A-I VENI IN SPRIJIN..
3.2  RE: EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 12:14:45
bai dobitocule,bai pupincurist obosit,bai zdreanta care esti tu da zdreanta,cati bani iti da ciobanul asta ordinar ca sa il lauzi pe forum ? te-a indrumat pe tine intr-o problema ? vrei sa iti spun adevarul ? il doare fix in pix de tine si de problemele tale,naivule !!!!
3.3  RE: EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 12:18:28
CE SOARTA PROSTULE "eu" ? ce vroiai bai prostoiule sa ramanem tot cu frunza primar ,si boliecii viceprimari , cu comunistii , tineti minte toti prostii care isi dau cu comentariile , functia de primar este pentru un om care este obligat sa faca compromisuri , cei mai destepti nu fac compromisuri, de asta nici nu ajung sa obtina functii mari !e bun OLAREAN asa cum e , acum el plateste niste polite mai vechi care sunt meritate , dar totul va intra in normal . cert este ca in orasul asta altul mai bun ca el nu a candidat , IRIMESCU era bun dar nu-l cunoastea lumea !
3.4  RE: EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 12:22:06
EU SUNT UN SIMPLU CETATEAN.DAR PE TINE CINE TE PLATESTE CA SA-I ADUCI PRIMARULUI ACUZE ASA GRAVE PE FORUM???POATE-TI IEI INIMA-N DINTI SI NE SPUI...
3.5  RE: EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 12:34:23
acuze grave ??? bai obositule,ia citeste arhiva din anii trecuti si vezi "realizarile" ciobanului !

1. un om ucis in accident de masina

2. relatii apropiate si cordiale cu interlopii radauteni si suceveni

3. o fata sechestrata si violata de ciumpalacii lui,dar inainte de asta imbolnavita de sifilis de insusi marele olarean

4. scandalul cu politia rutiera radauti

5. scandalul cu romi galan

iar lista poate continua!

aceste lucruri le-am citit in presa,sunt publice si cunoscute de toata lumeawinking
3.6  RE: EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 12:38:04
esti un simplu cetatean bai EUEUE ,bine zis si fara cultura generala , ai luat bacul anul asta in suceava cumva ? peste 7-8 ani tot OLAREAN o sa fie primar , sa fii un om care stie sa faca compromisuri , e o lauda , dar tu esti prost rau, nu ai cum sa intelegi , te depaseste , esti ingust , ia dictionarul si vezi ce inseamna compromisuri !
3.7  RE: EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 12:41:25
NU AI DELOC MINTE.PROSTIA TE OMOARA...
3.8  RE: EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 12:42:54
vaca aia care ti-a dat viata, stie ca esti un bou? ce te bagi ca musca'n fecale? te dracu de pesedist imputit.olarean deranjeaza pe multi...bine face. e cel mai bogat primar din judet...lui i se rupe de spagi. din cate mi-am dat seama, omul asta chiar vrea sa faca ceva pentru radauteni. multa bafta oli. ce-i ce te musca...sa vina sa ma muste pe mine mai intai, dar sa-mi dau chilotzii jos.
3.9  RE: EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 15:36:27
DA, mama mea stie ca sunt bou ! si e mandra de asta !!!!!! in schimb e foarte suparata ca un cioban homosexual a ajuns primar la radauticrying
3.10  RE: EUEUE trimis de
(15 iul 2008, 22:20:43
Citat din "Morometii" ---" Esti prost.....vezi ca esti prost....Balosule"
4.   444444 trimis de
(15 iul 2008, 12:08:24
bine ar fi sa nu demisioneze domnul vataman.asta de fapt urmareste oli.cat o fi el de primar nu cred ca poate sa faca ce vrea el din orasul asta..si despre faptul ca nu avem minte: pe cine altcineva ar fi trebuit sa voteze radautenii ? nu sunt candidati domle, niste tarani
5.   PT SINUS trimis de
(15 iul 2008, 12:25:45
Sinus este BOLIAC
5.1  RE: PT SINUS trimis de
(15 iul 2008, 12:35:34
hahahaha,Doamne Fereste! nu vreau sa fiu boliac,insa mi-ar place sa am banii luiwinking
6.   OLAREAN=OMUL DE VALOARE A RADA trimis de
(15 iul 2008, 12:34:26
Pe cat de "crestin" e, pe atat de razbunator e!
7.   ............. trimis de
(15 iul 2008, 12:50:21
OLAREAN nu e sfant,a calcat si stramb,dar nu asta este subiectul articolului.in calitate de primar este un sfant pt locuitori.altul mai bun nu era de ales
8.   OLAREAN trimis de
(15 iul 2008, 13:14:01
eu sunt SILVIA cea frumoasa si am fundul cit o masa...am masina,am si casa..si pe COSTEL de nevasta..sef-am fost la PRIMARIE,crezind c-oi fi pe vecie.OLAREAN e cel mai rau,m-a deconspirat..ce-i drept..cam greu.vreau sa stie tot poporul,ca noi(eu si COSTEL)Sintem viitorul.acum stau si plang in casa..casa care datorita voua..ne-am facut-o pe ieraclie porumbescu...NOUA.A fost greu,dar si frumos..intr-o lume cu multi prosti...
9.   Blestem pentru radauteni trimis de
(15 iul 2008, 13:40:24
Asa va trebuie taranoilor, locuitori ai unui orasel de carute si biciclete rezemare in fata birturilor, marginean ati vrut, bombalau ati ales. Daca Sarcinschi era lasat sa candideze acum aveati un primar ca lumea, dar cineva si-a bagat coada. Cu un CL majoritar ostil, Olarean va face fix o laie iar radautenii se vor uita la vaicarelile inutile ale primarului si ale tatucului acestuia, Fluturas, de genul "nu avem cu ce, ba". Parerea mea, gogosile din campanie incep sa se desumfle.
9.1  RE: Blestem pentru radauteni trimis de
(15 iul 2008, 20:56:07
bai patitule sarcinschi e bun la condus caruta si tu pe linga el
10.   Asteptam si Suceava sa fie ca Radautii! trimis de
(15 iul 2008, 13:48:52
Ce parc fain are Radautiul!? Suceava e o batjocura a edililor pusi pe capatuiala!!
10.1  RE: Asteptam si Suceava sa fie ca Radautii! trimis de
(15 iul 2008, 21:05:41
da dar in parcul de la statuie si a bagat dracu de frunza coada si l a lasat pe luchian sa si ridice o mare constructie.cum este posibil asa ceva.in parc nu se construieste.acest lucru s a intimplat catre sfirsitul mandatului lui frunza.sa nu uitam ca luchian si a mai ridicat o gigantica constructie situata intre 2 blocuri vizavi de casa lui frunza.aceasta cladire are 4nivele.cea din parc la fel.poate ar trebui tras la raspundere acest individ fost primar al orasului.olarean ar trebui sa se implice si in aceasta problema.
10.2  RE: Asteptam si Suceava sa fie ca Radautii! trimis de
(15 iul 2008, 21:11:10
nu pute bine afacerea frunza-luchian.amindoi la DNA cercetati si batuti la curu gol sai vedem cum pling si cum se acuza unul pe altul,televizat
11.   Prost, dar cu bota in mana trimis de
(15 iul 2008, 16:35:49
Ce nu te omoara, te intareste. N-am murit noi co comunistii, n-am murit cu Frunza-comunistul, ii vom supravietui si lui oli. Poate, pana la urma, ne vom destepta. doar nu suntem blestemati.
12.   Olarea trimis de
(15 iul 2008, 17:43:42
CE FATA ARE IN POZA DE PROST............HAAAAAA HAAAAAAAA

13.   Un oligofren trimis de
(15 iul 2008, 20:09:20
asta e un mare prost...un bandit...un hot...un oligofren...un criminal...deja a bagat in mormant pe cineva de cand e primarul orasului, sa nu uitam cum a fraudat alegerile, cum a inpartit in dimineata votului manifeste in care scria despre contracandidatul sau ca se retrage si multe alte golanii...dar asta este, e timpul lor acum, al golanilor si al hotilor. Spunea cineva mai sus ca e "cel mai bogat", e un ****, e inglodat in datorii... Asta au vrut radautenii, asta au si asta vor primi...
13.1  RE: Un oligofren trimis de
(15 iul 2008, 20:53:34
pe cine a bagat in pamant.are datorii oli ?
14.   N-am avut trimis de
(15 iul 2008, 20:58:45
eu de cind ma stiu n-am avut. Am fost la vot si binenteles n-am avut. Ce sa fac? Sa aduc de la export.??? Stimatilor hai sa vorbim putin si serios. Frunza=20 ani primar,bun zic unii dar sa lasam si pe altul putin sa vedem ? nu sunteti de acord? Asteptati putin.

Eu am sa votez si pe DRACUL numai sa NU MAI VAD ornamente de Craciun In mijlocul verii oricit ar costa dezafectarea lor.Daca nu puteti sa le dezafectati NU LE PUNETI DE CRACIUN. Ce spuneti RADAUTENI? Ce primar FRUNZA!!!! BUN !!!! BRAVO!!!! Aruncati cu rahat in unul care a guvernat 2 luni dar nu puteti sa vedeti pe celalalt care a fost 20.
15.   Primarele trimis de
(15 iul 2008, 22:00:27
pt niste taranoi nespalati din radauti olarean e fff bun.
16.   Vatama si Luchian distrug parcul de la statuie trimis de
(15 iul 2008, 22:19:30
Pentru cine nu stie ingineul constructor care a distru deja o bucata din arc cu policlinica lui Luchian nu e altul decat Vataman. Normal ca nu-i convine ca visa sa faca si cu restul spatiului verde aceleasi miscari de culise . Rusine Vataman te-ai aliat cu comunistii - de aceea PNTCD este un partid in curs de disparitie .

17.   Pentru sinus(sau anus?) trimis de
(16 iul 2008, 08:38:39
tu ai spui cioban dar habar n-ai.Pe unde a calcat Oli tu nici nu visezi sa mergi.Cei care erau mari ziaristi si-si taraiau talpile toata ziua pe la frunza sunt DISPERATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18.   Primar de 2 bani trimis de
(16 iul 2008, 10:35:13
Daca aveti probleme la Primarie nu mai mergeti in audienta la "Primarul Olarean" ci intrati direct la toganul si ordinarul CONSILIER PERSONAL AL PRIMARULUI " domnul DANTES care va rezolva problemele.

Oricum Olarean habar nu are ce trebuie sa faca si te trimite la tigan.

Va dau sfatul ca sa va scutesc de drum si pentru ca am patit acest lucru.

BA PENTRU CE TE-AI MAI FACUT PRIMAR CA NU TE DUCE CAPUL?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei