Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 iul 2008 - Anul XIII, nr. 164 (3845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe ultima sută

Cererile pentru subvenţii la bovine mai pot fi depuse doar astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Miile de crescători de bovine din judeţ care nu au depus încă cereri pentru accesarea subvenţiilor pe cap de animal mai pot solicita ajutorul de la UE doar astăzi. Până la finele săptămânii trecute, la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Suceava se înregistraseră  14.294 de cereri, cifră destul de mică dacă avem în vedere estimările iniţiale ale agenţiei, conform cărora în judeţ ar fi mult peste 20.000 de beneficiari.

„Mâine (n.r. astăzi) sperăm să mai înregistrăm un număr mare de cereri, însă este clar că nu putem atinge 20.000. Avem şi mulţi crescători care nu se încadrează deoarece nu au în exploataţie trei bovine, însă mai sunt şi beneficiari care ar putea primi banii, dar totuşi nu au venit încă să depună cereri”, a declarat Gheorghe Curelciuc, directorul APIA Suceava.

El a arătat că cererile se fac pe propria răspundere, iar în perioada imediat următoare lucrătorii agenţiei vor trece la controale prin sondaj, pentru a vedea dacă oamenii nu au minţit cu privire la numărul de animale şi vârsta lor. Conform legii, primesc subvenţii doar crescătorii de animale care aveau în gospodărie, la data de 31 ianuarie 2008, minimum trei bovine, mai mari de şase luni. Subvenţia este de 490 de lei pentru fiecare animal. În 2007, 18.000 de crescători de bovine din judeţ au beneficiat de astfel de subvenţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cererile pentru subvenţii la bovine mai pot fi depuse doar astăzi.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cererile pentru subvenţii la bovine mai pot fi depuse doar astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SE DECLARA NUMAI MINCIUNI trimis de
(15 iul 2008, 20:49:19
TRIMITETI PE TEREN OAMENI SERIOSI CA 1/4 DIN CERERI SUNT MINCINOASE CA OAMENII N-AU OPERAT LA MEDICUL VETERINAR SCADERILE DE ANIMALE SI LE-AU DECLARAT CA SA POATA LUA UNBAN. MEDICII VETERINARI SI-AU LUAT MASINI PUTERNICE PE ACTIUNI FACUTE LA ANIMALE , DAR CARE IN REALITATE NU MAI SUNT.INVATATII PE ROMANI SA DECLARE ADEVARUL CA DE FURAT AU FURAT PINA ACUM. VEDETI CA OAMENII DE LA A.P.IA NU TOTI SUNT SERIOSI SI TREC NEOBSERVAT ANUMITE NEREGULI CA SI LA TEREN.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei